Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 14.3.2008
Tuto pravdu si měla uvědomit většina pisatelů a nebylo co řešit!!!
cena TZ 4 K14, 10.3.2008
1995    cena holého TZ 4K 14     135 000 Kč
TK, TZ, MT, Holder rychlá trojka, 7.3.2008
Kola třetího rychlostního stupně je možno vyměnit, pak je trojka o něco rychlejší.
Roubování,kdy a jak na ořešák, 1.3.2008
Mám možnost získat rouby ořešáku s opravdu velkými plody, rád bych je narouboval na své podnože, poraďte kdy a jak. Děkuji...
Ptačí zob, 9.2.2008
No jistěěě.
TZ-4K-14, 7.2.2008
Foto na výstavu, má technika, vypadá trochu jinak, získala už patinu od vykonané práce. Tohle jsou snad výstavní kousky ne?!
TZ-4K-14 rychlá trojka, 4.2.2008
Údajně byl rychlejší třetí rychlostní stupeň montován, pak došlo ke změně, proč to nevím. Do měsíce mám dostat potřebné díly, tak bych pak napsal víc. Předběžně vím, že se musí ještě udělat korekce převodovky (podložky), aby sedly řad. vidličky.... celý příspěvek >
TZ-4K-14 vypínání předního diferenciálu, 4.2.2008
Můžete využít motorové závislosti tj. náhon se točí rychlostí 4tého stupně, pak by se dala zvednout přední kola a jít přes převodové stupně a pak realita, koupit a vmontovat vypínání jako má zadní náprava.
TZ-4K-14 vypínání předního diferenciálu, 3.2.2008
Jedná se o výměnu kola a hřídele, dodatečnou montáž ovládání vypnutí. TK mám v provozu cca 12 let, tak mi byla doporučena celková oprava převodové skříně, včetně výměny třetího převodového stupně, za rychlejší. Podrobnosti a cenu bych raději zaslal... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 2.2.2008
Ta se měla údajně ze spolupráce (cuknout).
Před časem, mělo šanci se spojit s Makitou a Dolmarem, pak však vše šlo jinou cestou.
Solo jde teď svou vlastní cestou, až budoucnost ukáže ...!? V každém případě má na dnešním vývoji velmi významný podíl!
TK, TZ, MT, Holder sazeč brambor, 2.2.2008
Franto, dobrý. Mám v podstatě to samé, ale ne tak luxus posezení, aby mi obsluha nechrápala při sázení. Musel jsem však řešit závěs sázím v kopečku, bude li zájem předvedu detail. Jsi šikovný, chválím Tě, protože vím, že Tě doma nikdo nepochválí... celý příspěvek >
T4 K14 vs TZ4 K14, 2.2.2008
Už je to nějaký pátek, co jsem úpravu prováděl, typ svíčky si nepamatuji, ale můžete použít takovou, která bude mít menší závit, nežli je v hlavě motoru, našroubovat pak pomocí redukce závitu. To je řešení, které jsem použil, svíčka byla myslím... celý příspěvek >
Začátečník - PS500, 1.2.2008
Delší lištu nepotřebujete, dřevo bych pouze nařezal na metry, pak raději řozštípal a dále využil k dělení pilu s kolébkou (cirkulárku). Řezat tolik dřeva motorkou je luxus (hluk, emise, olej, zbytečné opotřebení lišty a řetězu). Drahý provoz a údržba... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika