Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 3.5.2008
Práce rychle odsýpá, mohu si to dovolit!
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 3.5.2008
Já je vidím, stojí u mě před dílnou na nabroušení řetězu ,bruskou!Jinak je další debata o ničem,každý solidní nástroj vyžaduje přesné (tj. strojní ) broušení,jednak jsou nástroje,které pilník (NEBERE),pak se také jedná o přesnost broušení.V... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 2.5.2008
My už jedeme na koni a Vy kráčíte pěšky a proto tvrdíte, že koně nepotřebujete.To jen na vysvětlenou Vašeho tvrzení.Strojní broušení a pilník, nebe a dudy!
Příprava půdy pro brambory, 30.4.2008
Dnes jsem navštívil kamaráda a koupil něco bramborové sadby.Při té příležitosti jsem si prohlédl technologii na jejich výsadbu.Musím si přiznat, že na to nikdo nemáme technologické vybavení,půda se nařádkuje do hloubky 50 až 60 cm, potom stroj mezi... celý příspěvek >
Příprava půdy pro brambory, 26.4.2008
Přesně tak!
Rotavátor určitě usnadní zpracování a přípravu půdy, promíchání (vpravení komppostu, provzdušnění atd). Negativu (tj. množení plevele) je lépe zabránit vhodnou technologijí.Rozumějte tím odstranění plevelú (kultivace, vláčení) a poté můžete... celý příspěvek >
Na množení plevele je nejlépe použít rotavátor, ten umí dobře nařezat kořeny plevelů a tím pěkně namnožit jejich počty.Pokud se naopak chcete plevele zbavit je nutno pole zorat a použít kultivátor, kterým půdu (posíváte),vláčíte, čímž postupně... celý příspěvek >
Na takto ladem ležící půdu se brambory vždy sázely pod pluh.To znamená, že se sází přímo do brázdy.Vaše technika zatím působí pouze na množení plevelů, pro zdárný růst brambor nic nepřinese.Pokud jsme takto sázeli brambory (do ouhoru) výsledky... celý příspěvek >
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 22.4.2008
Zaujala mne ta pasáž příspěvku o vychytané zálivce, lze to více rozvést, tedy podrobněji popsat?!
A neplavou a neplavou, 22.4.2008
Toto je nejhorší část chovatelství, smířit se i s případným neúspěchem a ztrátou oblíbených chovanců.Také s tím bojuji i když jsem si vědom, že vyhrát nelze.
A neplavou a neplavou, 21.4.2008
Vypadá to, že vyplavou až bude tepleji, bohužel břichy nahoru.
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 21.4.2008
V případě výsadby hybridních paprik toto neplatí, ty vysazujeme jednotlivě.
rajčata - rady pro začátečníky, 20.4.2008
Vyhnané rostliny přesaďte tak, aby byly až na dně přesazovací nádoby, či na místo určení pomalu celé do půdy.
jezírko - prasklina, 18.4.2008
Prosím o radu jak zacelit prasklinu v zelezobetonovém zahradním jezírku.Jedná se o prasklinu délky asi 650 mm, v železobetonu 150 mm silném.Prasklo po 32 letech, na zimu se nevypouští.
TK, TZ, MT, Holder - vyskakuje zpetny chod, 15.4.2008
Na řadící kulise je aretační kulička, která se ovládá tlakem pružiny přes seřizovací šroub, zkuste zvýšit přitažením její tlak, pokud toto nepomůže, bude nutná demontáž převodovky, pro zjištění příčiny potíží.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika