Příspěvky uživatele - 211.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poměr oleje, 13.7.2008
poměru benzín, olej 1:25 na záběh se bát nemusíte, je mnoho pil co bylo mazáno tímto poměrem na olej M6A trvale a dodnes fungují, spíše je dobré zaměřit se na samotný provoz nové pily, kdy se veškeré součésti pily zabíhají a to jak se nám toto zdaří,... celý příspěvek >
Poměr oleje, 12.7.2008
při záběhu bych šel až na 1 : 25 alespoň na 6 vyjetých nádrží, pak dle výrobce pily
udírna, 12.7.2008
správný názor, nač plýtvat drahým materiálem tam, kde poslouží stará dobře pálená cihla za hubičku!
TK, TZ, MT, Holder, 3.7.2008
čerpadlo je nutno koupit nové
olej na řetěz - závadnost, 26.6.2008
Bez ohledu jaký olej použijete, se buřty opékají na žhavém uhlí, které se ze dřeva vytvoří, tam už by měly být všechny škodliviny vyhořeny, tudíš není co řešit, pokud je někdo netrpělivý a opéká na ohni, má bohužel smůlu a to s jakýmkoli olejem v... celý příspěvek >
Napínání řetězu u pily Dolmar ES 2140A a Narex, 21.6.2008
Vlastním uváděnou pilu Narex.upevnění lišty na jeden šroub M8,napínání pomocí ozubeného kolečka v krytu pily.Celkem to funguje.ale napínací kolečko by mohlo více vyčuhovat z krytu a jeho šíře rovněš není zcela ideální.Napnutí řetězu je však rychlé a... celý příspěvek >
Testy, 30.5.2008
Tady snad ani není důležité, zda mám přehled, či ne, chtěl jsem říci jedno, je smutné, že obecnou veřejnost neustále zásobují svými moudry lidé, kteří se tváří jako fundovaní, ale skutečnost je zcela jiná.Platí to jak v rovině všeobecné, tak v... celý příspěvek >
Testy, 30.5.2008
Pane J.S.,nebylo by jednodužší napsat, že takovéto testy vedou pouze k tomu, aby dezorientovaný zákazník, byl opět dezorientován, nic jiněho v tom nevidím.Test provedli lidě, kteří nemají o testované technice ani představu a dle toho hodnotí, nic... celý příspěvek >
olej do motorovej pily, 22.5.2008
Je tady o tom rozsáhlá debata (olej do benzínu pro pilu)z 12 března 2008,račte prolistovat.
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 18.5.2008
Tak přesně na toto čekám, konečně se našel soudný člověk, který popsal to nad čím se ostatní dohadují a snaží obhájit (svou pravdu). Přesně takovouto zkušenost jsem udělal již dávno a z původních oponentů jsou teď zájemci o kvalitní broušení... celý příspěvek >
Ředkvičky, 17.5.2008
Perforaci listů malými dírkami způsobují dřepčíci, dokáží řektvičky úplně zdecimovat a ty pak nevyrostou, nebo jsou tvrdé.
T4 K14 vs TZ4 K14, 11.5.2008
Vypínání zadního pohonu řešené tímto způsobem mám už léta, ale že by mne nějak zvlášť unavilo vyndat jeden šroub M6 při demontáži ramen říci nemohu.
Kudy se může dostat do elektromotoru voda, 10.5.2008
Problém spočívá v tom uzavřeném motoru.Je těsný, ale ne natolik, aby se do něho nedostala voda ve formě páry, která pak zkondenzuje na vodu.Řešil by to dvěma otvory do vík mororu v nejnižším bodě průměr 4 -5mm.
obarvení mulčovací kůry, 7.5.2008
Nezapomeňte ještě obarvit kameny a trávu, jak se to dělalo na vojně!!!
Příprava půdy pro brambory, 4.5.2008
Výsledná vychází dle Vašeho popisu, prossáté půdy je kolem 200mm, sazečka pak sází asi 120 až 150mm a nahrobkuje zhruba dle popisu.Dále už během vegetace nedochází k žádné proorávce, tedy nahrnutí půdy k rostlině.Je to pro někoho možná... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika