Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva a břidlice, 18.1.2010
sice žiji v Čechách a ne na Moravě, ale skutečně i naše moravské návštěvy tvrdily, že když byly na procházce na našich svazích tak jim to teplotně přišlo hodně zvláštní, že tu je snad i stejné ne-li větší teplo, tak mě to moc potěšilo proto by byl... celý příspěvek >
Děkuji velmi za pomoc, REGENT jsem si už koupil a jsem na něj zvědav-ovšem je vysazen pouze na zahradě na zkoušku, to pole by bylo jinde, kde jsou ještě lepší podmínky-no řekněme, že když je člověk v létě na tomto svahu tak cítí nejen žár od slunce,... celý příspěvek >
nicméně bohužel o břidlici tam nic není... :-(
Réva a břidlice, 17.1.2010
Zdravím, mám dotaz ohledně podloží zda je pro révu vhodné. Naše vesnice je v 340m.n.m. a je zde vysloveně mikroklima-stačí jet i o vesnici vedle a je dost patrné, že tam mají chladněji. Zajímá mě, zda révě nevadí podloží z břidlice, která je zde na... celý příspěvek >
Mečiky - nove odrudy, 22.12.2009 Obsahuje fotku
jinak zde je nějaké foto...
XXL sklenik, 13.12.2009
děkuji, o této firmě jsem už slyšel, ale nevěděl jsem, že vyrábí i větší profi skleníky..děkuji
XXL sklenik, 13.12.2009
zadavatel: polykarbonatu moc neverim... mam obavu, ze je lehky a muze ho odnest silnejsi vitr a tez ruzne zelene mechy ci sinice tam rostou a pak tudiz stini... foliáky-zas bych nerad, protoze ta folie je jen na par let, nekdy i jen na rok... proste... celý příspěvek >
XXL sklenik, 12.12.2009
zdravim vsechny nadsence, mam prosbu Pokud bych chtel zacit podnikat, potreboval bych velky sklenik, nevi nekdo, kde mohu takovy sehnat? vsude se nabizi jen ty pro zahradkare-tedy max s delkou 10m. Rad bych treba 20 a vice metru. Pomuze nekdo?... celý příspěvek >
Uskladnění hlíz jiřin, 12.12.2009
tak jak jste sklidila hlizy tak je cele i uskladnete-tedy zbavene zeme a seriznute stonky na cca 7cm, zjara pred vysadbou je rozdelte tak, aby kazda cast mela korenovy krcek, ze ktereho rasi nove vyhony... zjara mnohdy jsou uz i videt nova ocka...
Jaz zazimovat citron venku na zahradě?, 6.12.2009
asi myslite citrončník-Poncirus, že? ja ho mam volne v půde a vubec ho nechranim, je ale dulezite, aby na nej v zime nesvitilo moc slunce...
Sekvojovec mamuti, 2.12.2009
a kde tam presne bydlite? ezdime obcas do Rybny n.Zdobnici tak aspon kouknu pres plot:-)
Zelená vajíčka, 22.11.2009
mam tyto slepice a jsou nenarocne, jen je mensi problem s oplozenosti vajec, plemeno nema kostrc, tudiz s pojimanim je problem, musí se jim zastrihnout peri okolo kloaky, aby doslo k oplozeni... jinak hl.v Nemecku mimoradne popularni plemeno
Co je to za kytku?, 18.11.2009
kdyz uz jste natukli tyto podobne rostliny, vyhral jsem 3ks Dracunculus vulgaris... nemate s nim zkusenosti?matne si vzpominam, ze ma biorytmus, ktery nelze prevratit-jako kala aethiopica... pomuze nekdo? dekuji
Pěstování Jiřin, 6.11.2009
bohuzel vas nepotesim, ale na slimaky neni vhodny insekticid-ten je na hmyz a to slimaci nejsou, pouzijte spise moluskocidy... je jich hned nekolik, napr ma stejny nazev jako- skvrn a spiny se zbavis, urcite vite jaky to je pripravek, jen tu nechci... celý příspěvek >
Mečíky - jak správně zazimovat?, 6.11.2009
musite i behem skladovani kontrolovat hlizy! jsou pekne vychytrale a na podzim samozrejme se stehuji ke slupkam na hlizach a tam sajou hlizy behem zimy, takze kontrola je nutna, pripadne pouzijte dymovnici...
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika