Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Specifický výsev trvalek, 8.2.2010
Mam semena techto trvalek, moc bych potreboval radu, ktere z techto druhu maji nejaky specificky vysev-premrznutí, zatemneni, skarifikace ci stratifikace... dekuji moc :-) Achillea, Alchemila,Anemone sylvestris, Astilbe, Astrantia,Aubrietia,... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 7.2.2010 Obsahuje fotku
tytomam z USA..
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010
byl jsem omrknout vysevy trvalek, kterym musi premrznout semena a zasadil jsem zmijovec.-)
Specifický výsev trvalek, 30.1.2010
co jsem tak zjistil tak se ted vyseva čemeřice, levandule, hořec, koniklec, pryšec, oměj... víc druhů už jsem nevypátral :-(
Specifický výsev trvalek, 30.1.2010
mam ted velky seznam trvalek, ktere si potrebuji vysit... budu delt velke zahony... takze budu potrebovat informace ohledne vysevu... jen jsem myslel, zda neni nekde seznam trvalek, ktere se tak a tak vysevaji... napr.Delphinium-tech mam hodne cv.,... celý příspěvek >
Artyčoky, 29.1.2010
kvetni luzka se sklizeji, kdyz je poupe jeste zavrene!...po uvareni se otrhavaji jednotlive listeny na kvetu a namaci treba v masle... ale tech zpusobu jak ho upotrebit je rozhodne vice...
Artyčoky, 27.1.2010 Obsahuje fotku
osivo ma vice firem, mimojine i Nohel G-----. osivo se predpestuje a vyseva stejne jako okurky... napr.do džifů po jednom,  nektere rostliny kvetou v temze roce, jine az ten dalsi, kvetu udela rostlina obvykle okolo3-4kvetu, se starim rostliny... celý příspěvek >
Magi bylinka, 27.1.2010
uz 3zimy preckala volne v zahonu tak uvidime jak letos... ale kazdorocne je videt jak se ohromnym tempem zvetsuje a vetvi...
Artyčoky, 26.1.2010
jisteze... zahrada je v 340m n m a artycoky vykvetly a darilo se jim skvele... behem zimy staci lehky kryt z vetvi ci prihozenim ruvku k rostlinam... jedinym handicapem mohou byt mysi, kterym koreny evidentne chutnaji, takze nakonec mam v nevytapenem... celý příspěvek >
Jaz zazimovat citron venku na zahradě?, 26.1.2010
kdyz uz ste tu nakousli tu zimovzdornost... snesl by mi muj citronik zimovani pri 0- -1stupni? Mam ho pri 10st, plody se i vybarvuji, ale nastal mensi propad listu... tak by me zajimalo zda by slo ho dat pristi zimu do te chladnejsi mistnosti...... celý příspěvek >
Čajovník, 26.1.2010
take chci vyzkouset pestovani cajovniku, budu ho pestovat stejne jako pokojovku kamélii, je to stejný rod-tedy vysadit do substrátu pro ronďáky, zalévat měkkou vodou a prezimovat pri 0- -1st, to me kamelii moc vyhovuje takze si myslim, ze uspechem... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 25.1.2010
pokud sejete v malem tak agroperlit je asi dostacujici, ale ma tu nevyhodu, ze vse musi byt prepikyrovano vcas... nejsou tam ziviny, takze nektere druhy je lepsi vysit do vysevniho substratu... pripadne dat substrat do staryho papíňáku a je... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 25.1.2010
casu je na rajcata dost... teda pokud mate vytaúeny sklenik tak muzete zacit uz ted... ale rajsky staci koncem brezna ci zac.dubna... spis papriky a lilky ty jsou od unora do brezna...
Mečíky?, 25.1.2010
jedna se o napadeni slimaku a dratovcu a to pak druhotne zacelila bakterioza-sice vzhledove nic moc, ale k vysadbe je lze pouzit-narozdil od poskozeni botritidou ci fusariem...
Specifický výsev trvalek, 25.1.2010
Dobré ráno, nemohl by mi prosím někdo poradit, které trvalky mají specifické nároky na výsev?-buď že musí být vysety a zakryty ve tmě nebo že osivo musí přemrznout... najde se někdo? Díky
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika