|
Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010 a nemate prosím někde fotečku? díky moc - potřeboval bych jich tak 200ks... |
 |
Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010 Pěkný den, chtěl jsem požádat někoho z Vás, kdo má zajímavé věci ohledně fixace rostlin. Loňský rok byl během bouřek dosti větrný a rostlin je už mnoho, které potřebují tyčku. Jenže zatloukat každoročně dřevěnné tyčky k rostlinám je maximálně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Semena ze zahraničí, 14.2.2010 tak az budete mit plody vsech odrud rajcat a melounu tak se tady pochlubte:-) jinak vsechny melouny patri do zeleniny-tykvovite... |
 |
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010 dekuji na vysvetlenou..urcite se budu podle toho ridit..., a take se pokusim na schuzi Martagon, kam zavitam, snad mi tam sdeli sve rady.Jeste jednou diky a dobrou noc |
 |
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010 a snad jeste posledni otazka, az se vytvori cibulky na supinach a budu je vysevat tak se vyseji cele-tedy i s temi supinami-rozumim tomu spravne? nebo se oddeluji od supin-to asi spise ne, ale radsi se zeptam... |
 |
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010 dekuju za pomoc, vysadim je do sacku s vysevnim substratem, ktery se u nas proparuje, takze lepsi substrat mit snad ani nemohou... jeste ted odbocim, snesou lilie mulc od sekacky?-tedy rozrezanou travu od sekacky? onehdy jsem mel asiatky a ty se... celý příspěvek > |
 |
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010 dekuji za radu, asi mate pravdu... zkusim to... snad to stihnou narust, kdyz maji byt nejaky ten tyden v teple a pak taky je nechat jarovizovat... to bude urcite duben ci kveten...
Nejvic me prekvapilo, ze cibule byla sazena loni do kvetinace...... celý příspěvek > |
 |
Co je to?, 13.2.2010 tak katalpa to neni ani nahodou, musi to byt gleditsia, at si rika kdo chce co chce... katalpa nema takto siroke a kroucene lusky, ma je lehce s nadsazkou jako delsi vanilka... |
 |
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010 jinak cibule byla celou zimu v nadobe, nezalevana v substratu ve sklepe kde je 5-8st |
 |
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010 jaksi mi rodice prehledly kvetinac a zvrchu je ponicen, tudiz by se nedalo zalevat, rostlinu musim presadit a pri tom jsem ji chtel odebrat i nejakou supinu... jedna se o odrudu Alysse, moc se mi libi a jako naschval mi ponicily kvetinac zrovna teto... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010 budu moci vzit este nyni nejake supiny a dat je beznym zpusobem narasit? neni uz pozde? jedna se o orientpet... dekuji |
 |
Jak se jmenuje tento tulipan, 13.2.2010 tu fotku jsem sem dal jen na kochání... jsou to potomci Gavoty... |
 |
Jak se jmenuje tento tulipan, 12.2.2010  takove mame v praci... |
 |
Specifický výsev trvalek, 12.2.2010 mockrát díky za rady! pry se maji take ostrozky po odkvetu serezat az u zebe-pry aby dobre prezimovaly-alespon to rikala pani v praci... a jeste mi prijde Cyclamen coum... ma nejake specifikum? |
 |
Specifický výsev trvalek, 10.2.2010 ano na padani je vhodny previcur... takze myslite, ze ostrozky vysit maximalne do zacatku brezna, aby mela semena jeste chladneji? a co ty ostatni trvalky, mate s nimi zkusenosti? |
 |