Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010
a nemate prosím někde fotečku? díky moc - potřeboval bych jich tak 200ks...
Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010
Pěkný den, chtěl jsem požádat někoho z Vás, kdo má zajímavé věci ohledně fixace rostlin. Loňský rok byl během bouřek dosti větrný a rostlin je už mnoho, které potřebují tyčku. Jenže zatloukat každoročně dřevěnné tyčky k rostlinám je maximálně... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 14.2.2010
tak az budete mit plody vsech odrud rajcat a melounu tak se tady pochlubte:-) jinak vsechny melouny patri do zeleniny-tykvovite...
Lilie - množení z cibulových šupin, 13.2.2010
dekuji na vysvetlenou..urcite se budu podle toho ridit..., a take se pokusim na schuzi Martagon, kam zavitam, snad mi tam sdeli sve rady.Jeste jednou diky a dobrou noc
a snad jeste posledni otazka, az se vytvori cibulky na supinach a budu je vysevat tak se vyseji cele-tedy i s temi supinami-rozumim tomu spravne? nebo se oddeluji od supin-to asi spise ne, ale radsi se zeptam...
dekuju za pomoc, vysadim je do sacku s vysevnim substratem, ktery se u nas proparuje, takze lepsi substrat mit snad ani nemohou... jeste ted odbocim, snesou lilie mulc od sekacky?-tedy rozrezanou travu od sekacky? onehdy jsem mel asiatky a ty se... celý příspěvek >
dekuji za radu, asi mate pravdu... zkusim to... snad to stihnou narust, kdyz maji byt nejaky ten tyden v teple a pak taky je nechat jarovizovat... to bude urcite duben ci kveten... Nejvic me prekvapilo, ze cibule byla sazena loni do kvetinace...... celý příspěvek >
Co je to?, 13.2.2010
tak katalpa to neni ani nahodou, musi to byt gleditsia, at si rika kdo chce co chce... katalpa nema takto siroke a kroucene lusky, ma je lehce s nadsazkou jako delsi vanilka...
jinak cibule byla celou zimu v nadobe, nezalevana v substratu ve sklepe kde je 5-8st
jaksi mi rodice prehledly kvetinac a zvrchu je ponicen, tudiz by se nedalo zalevat, rostlinu musim presadit a pri tom jsem ji chtel odebrat i nejakou supinu... jedna se o odrudu Alysse, moc se mi libi a jako naschval mi ponicily kvetinac zrovna teto... celý příspěvek >
budu moci vzit este nyni nejake supiny a dat je beznym zpusobem narasit? neni uz pozde? jedna se o orientpet... dekuji
Jak se jmenuje tento tulipan, 13.2.2010
tu fotku jsem sem dal jen na kochání... jsou to potomci Gavoty...
Jak se jmenuje tento tulipan, 12.2.2010 Obsahuje fotku
takove mame v praci...
Specifický výsev trvalek, 12.2.2010
mockrát díky za rady! pry se maji take ostrozky po odkvetu serezat az u zebe-pry aby dobre prezimovaly-alespon to rikala pani v praci... a jeste mi prijde Cyclamen coum... ma nejake specifikum?
Specifický výsev trvalek, 10.2.2010
ano na padani je vhodny previcur... takze myslite, ze ostrozky vysit maximalne do zacatku brezna, aby mela semena jeste chladneji? a co ty ostatni trvalky, mate s nimi zkusenosti?
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika