Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 1.3.2010
mne brzy take pokvete, je to skutecne luxusni pokojovka... a ta vune.-)
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010
k těm hrušním-desítky let je nikdo neřezal, tak sem je zmladil asi o polovinu vysky celeho stromu, aby zbyl jen takovy destnik-snad to rozdejchaj, ale jak to byva... s vervou se pusti do zivota a udelaj urcite milion vlku :-) hold subtropicke zdejsi... celý příspěvek >
my jsme take bez snehu, jen vyjimecna mista ve velkem stinu maji trosku snehu, ani se nedivim, ze to slo u nas tak pryc... treba dnes sme meli nejtepleji z cele ČR, ani jizni Morava nam nemohla opet konkurovat (dival jsem se na meteo stanice a i na... celý příspěvek >
jedna je tuším Hardyho nebo hardyova máslovka... sklízí se v půlce září, pak máme dvě Clappovy máslovky a na jedné je naroubována nějaká pozdnější odrůda... nikdo neurčil a nevíme co to tedy je, chuťově delikátní vše jsou staré stromy, jen ten roub... celý příspěvek >
já dnes také řezal révu a včera zmazoval hrušeň, měla by být zapsána do památných stromů, ale roste dál a plodí také... tak není důvod se ji zmavovat... a jinak se kochám rašícími cibulemi:-)
Rašící cibule, 28.2.2010 Obsahuje fotku
před 2 dny vykvetly sněženky, jaro je už blízko :-)
Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 28.2.2010
díky za dokonalou odpověď, lépe to snad ani nešlo, dnes jsem dořezal jednu hlavu révy-spíš jsem ji zmladil, nikdo se ji léta nevěnoval, až teď jsem se o révu zajímal tak má co potřebuje (škoda, že neznám odrůdu, dozrává během července) a očividně... celý příspěvek >
Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 27.2.2010
mohu v této době před rašením už aplikovat Sulku a Thiovit?-proti hálčivci a vlnovníku...
Popínavá kvetoucí rostlina pro suché půdy, 23.2.2010
ja bych pouzil popinavou vistarii-je teda velmi vzrustna-musi se rezat, ale roste mi sama a za sezonu ji zaliju tak 3-4x nic vic... roste jak blazniva
Doporučte letničky do truhlíku na úpal, 22.2.2010
na upal je jen par moznosti-muskaty mi tam zkolabovaly, takze zbyva jen mizive mnozstvi rostlin, ktere snasi upal a to Sanvitalia, Coleus a Lampranthus... a jeste tak mozna Cuphea llavea
Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 21.2.2010
nemohl by mi sem nekdo prosim napsat kdy a cim se strika behem roku? díky
Rašící cibule, 21.2.2010
tak a je to venku... narcisy jsou nad zemi... to by me zajimalo, zda na jizni Morave, kdyz je tam udajne takove teplo jsou na tom stejne?!
Odrůdy paprik, 20.2.2010
vysevam je doma do propareneho vysevniho substratu, zakryju sackem, dam si drevenou latku-mam toho vice nad topeni a blizko okna... pestuji mnoho odrud, jak venku tak ve skleniku-v univerzalnosti vyhravala nekolik let Fantazia-zatim neprekonana,... celý příspěvek >
Specifický výsev trvalek, 17.2.2010
ano, presne to paní myslel, díky:-)
Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010
jedná se převážne o jiřinky...
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika