|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 1.3.2010 mne brzy take pokvete, je to skutecne luxusni pokojovka... a ta vune.-) |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010 k těm hrušním-desítky let je nikdo neřezal, tak sem je zmladil asi o polovinu vysky celeho stromu, aby zbyl jen takovy destnik-snad to rozdejchaj, ale jak to byva... s vervou se pusti do zivota a udelaj urcite milion vlku :-) hold subtropicke zdejsi... celý příspěvek > |  |
|  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010 my jsme take bez snehu, jen vyjimecna mista ve velkem stinu maji trosku snehu, ani se nedivim, ze to slo u nas tak pryc... treba dnes sme meli nejtepleji z cele ČR, ani jizni Morava nam nemohla opet konkurovat (dival jsem se na meteo stanice a i na... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010 jedna je tuším Hardyho nebo hardyova máslovka... sklízí se v půlce září, pak máme dvě Clappovy máslovky a na jedné je naroubována nějaká pozdnější odrůda... nikdo neurčil a nevíme co to tedy je, chuťově delikátní
vše jsou staré stromy, jen ten roub... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010 já dnes také řezal révu a včera zmazoval hrušeň, měla by být zapsána do památných stromů, ale roste dál a plodí také... tak není důvod se ji zmavovat... a jinak se kochám rašícími cibulemi:-) |  | Rašící cibule, 28.2.2010  před 2 dny vykvetly sněženky, jaro je už blízko :-) |  | Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 28.2.2010 díky za dokonalou odpověď, lépe to snad ani nešlo, dnes jsem dořezal jednu hlavu révy-spíš jsem ji zmladil, nikdo se ji léta nevěnoval, až teď jsem se o révu zajímal tak má co potřebuje (škoda, že neznám odrůdu, dozrává během července) a očividně... celý příspěvek > |  | Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 27.2.2010 mohu v této době před rašením už aplikovat Sulku a Thiovit?-proti hálčivci a vlnovníku... |  | Popínavá kvetoucí rostlina pro suché půdy, 23.2.2010 ja bych pouzil popinavou vistarii-je teda velmi vzrustna-musi se rezat, ale roste mi sama a za sezonu ji zaliju tak 3-4x nic vic... roste jak blazniva |  | Doporučte letničky do truhlíku na úpal, 22.2.2010 na upal je jen par moznosti-muskaty mi tam zkolabovaly, takze zbyva jen mizive mnozstvi rostlin, ktere snasi upal a to Sanvitalia, Coleus a Lampranthus... a jeste tak mozna Cuphea llavea |  |
|  | Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 21.2.2010 nemohl by mi sem nekdo prosim napsat kdy a cim se strika behem roku? díky |  | Rašící cibule, 21.2.2010 tak a je to venku... narcisy jsou nad zemi... to by me zajimalo, zda na jizni Morave, kdyz je tam udajne takove teplo jsou na tom stejne?! |  | Odrůdy paprik, 20.2.2010 vysevam je doma do propareneho vysevniho substratu, zakryju sackem, dam si drevenou latku-mam toho vice nad topeni a blizko okna... pestuji mnoho odrud, jak venku tak ve skleniku-v univerzalnosti vyhravala nekolik let Fantazia-zatim neprekonana,... celý příspěvek > |  | Specifický výsev trvalek, 17.2.2010 ano, presne to paní myslel, díky:-) |  | Tyčky a fixace rostlin, 14.2.2010 jedná se převážne o jiřinky... |  |
 |
|
|
|