Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 23.4.2010
tak to jsme od sebe jen 2km! Sedlec jiste znate.-)
Rašení fíkovníku?, 23.4.2010
poctive jsem kere zazimoval a uz jsou nalite pupeny, nic neomrzlo... mikroklimaticka oblast Berounsko
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 22.4.2010
sousedovi uz merunky odkvetaji...
Co vaše réva?, 22.4.2010
a odkud presne jste? ja jsem take z Berounska...
Co modrého k muškátům?, 21.4.2010
aco byste rekli na Nierembergia, je v bile a modre barve, též Isotoma je docela zajimava...
Stolní odrůdy, 21.4.2010
dekuji za reakce, budu tedy trpelivy a v klidu si na vyhony pockam :-)
Stříhání starších stromů, 21.4.2010
prave, ze loni to byla vlka katastrofa..tak snad letos po rezu, namulcovani, zalivce i prihnojeni to bude jine...
Stříhání starších stromů, 20.4.2010
o vikendu ma byt pekne a budou uz uplne v plnem kvetu, orezu je a tez se je pokusim vyvazat, tak snad to dam dohromady co jste mi tu pratele nastínili..
Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 20.4.2010
to u nas je poupat moc, ale budu je muset orezat a doufam, ze se mezi sebou lepe opyli a bude vic plodu-ne jak obvykle..
a kdy presne? a cim? diky
Dnes se poprvé otevřela poupata Čačanské lepotice nebo Č.najbolje, nerozeznám je od sebe, ale překvapily mě, že vykvetly takto brzy... jak u Vás??
Stolní odrůdy, 20.4.2010
chtel bych se zeptat, kdy by mohly sazenice prorazit ochraným růvkem a zacit rust?-kdyz jsou tam ted jen tycky a pod tim jen jakysi krtinec tak to vypada strasne, sice jsem nedockavy, ale zas sem zvedav, zda se chytly.. dekuji
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 19.4.2010
si nekdy rikam, zda neni lepsi experimentovat a zkouset vysevat pecky, uz behem 1.roku se vyradi ty spatny a pak se uvidi :-)-zrusit se mohou prece vzdycky :-)
Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010
nam zraje tresen na prelomu cervna a cervence a kvete stejne casne jako nejranejsi odrudy, to je hodne zvlastni...
Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010
to je rana odruda? nebo je pozdnejsi? prave ze me prekvapilo jak brzo zacla ta ma kvest-na to, ze je pomerne pozdni(srdcovka)
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika