|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nový stromek broskve, 7.5.2010 po vysadbe jsem zkratil vyhony jak to ma byt, ale prosim poradte mi, ted na dvou vyhonech nejhorejsi ocko nevyrasilo, ostatni rasi, jak jsem se docetl, čípek by tam byt u broskvoni nemel, mohu ji zbavit tech čipku v tuto dobu?-samozrejme ze az v... celý příspěvek > |  | Odrůda Jakubské, 7.5.2010 sice Vam naporadim, ale zkuste sem vlozit jeste foto listu, dle nej by to mohl take nekdo rozlosknout.. |  |
|  | Nová réva Cerason, 7.5.2010 a ktere z tech rev co psal Bred a jsou v uznavacim slechteni jsou mostove cervene-hlavne PIWI, dozravajici aspon koncem zari a suchovzdorne...? |  | Postřik proti pilatce, 6.5.2010 dnes jsem pouzil Karate proti housenkam co hodovaly na listech, snad i pilatku to vzalo aspon z casti, nebot uz asi tyden je po odkvetu, hlavne, ze postrik nebyl smyt.. |  | Nová réva Cerason, 6.5.2010 moc diky za info, hlavne, kdyz bude snaset sucho tak bude v top ten :-) |  | Nová réva Cerason, 6.5.2010 tak jsem se ted dival na Vami doporucenou odrudu Sevar a vypada to na velky prinos to mostovych modrych odrud! bohuzel kdo vi za jak dlouho bude na trhu a kdy budeme moci ochutnat vino jak presne chutna, aby se dalo uvazovat o vetsi vysadbe, jinak... celý příspěvek > |  | Nová réva Cerason, 6.5.2010 nevite ktere odrudy modre mostove jsou tesne pred schvalenim? a jsou ranejsi nez Cerason? |  | Nová réva Cerason, 5.5.2010 Pěkný večer, dnes mi přišlo čislo jednoho nejmenovaneho čsp. a v nem jsem si precetl clanek o nove PIWI mostove odrude Cerason, moc me zaujala, ze je to intersp.odurda pro modra vina, nema s ni nekdo jakekoliv zkusenosti? A take zda by slo ji... celý příspěvek > |  | Tulipány, 4.5.2010 namorit proti fusariu a botritide, to je to nejdulezitejsi! |  | Hnojení broskvoní, 4.5.2010 ale predpokladam, ze dolomit by mohl byt dobry, kdyz je v blizkosti broskvone zem vyvezena z foliovniku, kde byl predtim zetleny cisty hnuj-pak uz je to tedy spis kompost, tak by bylo vhodne zem okolo trosku zdolomitovat, je to tak, ze? |  |
|  | Hnojení broskvoní, 4.5.2010 neco na tom asi bude, chci se zeptat, muzu pridat dolomiticky vapence k broskvoni, ma rada vapenitejsi zem, ale aby zas nemela chlorozu... (kdyz je hodne Ca, tak zas narusi transport pro Mg, Fe...) |  | Postřik proti pilatce, 4.5.2010 nemam rad chemii, rozumim, ze cim mene chemie tim lepe, ale opravdu se zas neda spolehat jak se vse vyvine samo, a nechci pak prijit k cemukoliv a divit se, ze stromky jsou samy holožíry..! |  | Prosím o radu, 4.5.2010 a cim prihnojovat? vim, ze tam nesmi byt moc dusiku, nebot pak snadno rostlina zmrza... |  | Co vaše réva?, 4.5.2010 moc pekne Mirku, zatim to vypada na skvely zacatek sezony, jen tak dal! |  | Co vaše réva?, 3.5.2010 tak doufam, ze muj na podzim vysazeny Nero zdarne prezimoval, zatim leze jen Müller Th, sice neni odolny, ale chtel jsem ho jen ze to je znama odruda a chci vedet jak moc je tato citlivka choulostiva v nasi suche krajine..., na to, ze pry neni tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|