|
Příspěvky uživatele - 162.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosba o radu jakou knihu či časopis kupovat., 19.10.2006 kupuji nase krasna zahrada a zahradkar.
Nase krasna zahrada = nadherne napady, navrhy zahrad, ale casopis je prejiman z nemecka, a bohuzel odrudy rostlin ktere uvadeji se u nas nesezenou, takze je tam sice krasny zahon s uzasnymi kombinacemi... celý příspěvek > |  | Bobkovišeň, 19.10.2006 my je mame sazene cca 75 cm od sebe, za rok uz celkem poporostly a zahustuji se. Dvakrat do roka jsem je zastrihla, aby se rozkosatily.
Riziko jsou jarni mrazy s vichrici _ letos v unoru nam vlivem silneho vetru a mrazu, v kombinaci s rannim... celý příspěvek > |  |
|  | proc mi rasi tulipany na podzim, 19.10.2006 pred cca mesicem jsem zasadila cibule tulipanu, a ted najednou zacaly rasit a rust. Cim to je - jsou malo hluboko zasazene? sazela jsem je melceji, nebot mame jilovitou pudu, loni jsme zasadili hluboko a nevyrostly vubec. Nebo je to letosnim divnym... celý příspěvek > |  | Ředkvičky, 9.5.2006 asi jim bude moc teplo, redkvicky chteji chlad, jinak bulvy nevytvori a vyjedou do pul metru nahoru. mely by byt venku, ne ve skleniku.
|  | tis nebo zimostráz?, 23.4.2006 tisy jsme vysadili pred dvema lety, kazdy stal asi 300kc, vysoke byly asi 40cm, a dnes jsou vysoke sotva 50 cm a zatim dost ridke. firma je vysadila na doporucenou vzdalenost, takze je to kerik - pul metru dira - kerik - dira - kerik. .... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|