Příspěvky uživatele - 209.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtrace, 20.2.2010
Tak jsem to uvazil a bude to nejvice 80cm nad vodni hladinu.to bude strop.dekuji.
Filtrace, 20.2.2010
Dobry den filtr mam prutocny a vodu potlacim zhruba 1az 1.5 metru nad vodni hladinu.hloubka jezirka je zhruba 1.20m.nebo jestli me doporucite jinej.predem dekuji.
Filtrace, 18.2.2010
Dobry den tak jsem nasel cerpadlo Hailea pond ride s prutokem 8600 litru za hodinu bylo by vhodne.dekuji.
Filtrace, 17.2.2010
Dobry den prosim vas to myslite 5 kubikove cerpadlo aby proteklo za hodinu.a jeste kte lampe take jsem psal na 2 firmy ktere prodavaj veci do rybnicku a jedna me rekla ze staci uv lampa 11w a druha zase 25w.tak ted nevim co stim.
Filtrace, 16.2.2010
Dobry den prosim vas muzete me poradit mam rybnicek 12000 litru a potrebuju poradit jake mam koupit cerpadlo a ktomu jakou uv lampu. Stale me voda zelena.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika