Příspěvky uživatele - 78.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co do truhlíku?, 29.1.2010
Dobrý den, tak jsem přemýšlela a napadla mě (do toho truhlíku)bakopa, lobelka,vitálka a million bells.Co na to říkate?Nebo bude lepší ten muškát a bakopa? A asi tak do 60cm truhlíku mužu dát těch 6-8 sazeniček, nebo je to moc?
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 29.1.2010
Dobrý den, už jsem přemýšlela co letos do truhlíku na balkon a napadla mě kombinace bakopy, lobelky, vitálky a million bells.Co na to říkate?Nebo bude lepší jen bakopa a vzpřímený muškát?Mám totiž obavu, že když dám pouze jen ty převislé kytičky tak... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 28.1.2010
Dobrý den, moc vám děkuji za radu(ani nevim jak vás mam oslovit micuko) myslím že jsem si vybrala dobře.Je to pidi campanulla.Květy má asi jen centimetr velké, je fialová ale je pěkná.Jsou asi i větší odrůdy podle fotografii.Snad na ty větší někdy... celý příspěvek >
Co do truhlíku?, 27.1.2010
Dobrý den, prosím vás existují něaké zakrslé muškáty? Nebo aspon takové co dosahují výšky i s květem, tak20cm?Pořád přemýšlím čím nakombinovat bakopu do truhlíku na balkon, který je na jih, ale zase mu stíni ohromná lípa, takže si myslím, že tomu to... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 27.1.2010
Dobrý den, jak se mate? Dneska jsem v letaku kauflandu objevila campanulu, ale nevím jaky druh ma růžové květy.Je tam pouze nápis campanula. Nejspíš si ji koupím nebot jste me všichni těmi pěstitelskými výkony uplně nadchly.Děkuji za odpověd
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 25.1.2010
Dobrý den, jsem ohromena všemi těmi krásnymi kytičkami a doufám, že se mě letos taky tak povede bude to moje premiera.Chtěla jsem se zeptat co je to ta nevěsta je moc krásná.Ještě jsem o ní neslyšela.A jak se pěstuje. a to k ní opravdu patří, nebo... celý příspěvek >
Co do truhlíku?, 24.1.2010
Dobrý den, letos poprvé bych si chtěla osázet truhlíky na balkoně, jenže nevím jaké kytičky jsou k tomu vhodné.Chtěla bych aby truhlík byl bohaty a obsahoval i převislé kytičky(ne muškaty).Balkon máme na jižní stranu.A prosím vás muže mě někdo říct... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika