|
Příspěvky uživatele - 168.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 14.5.2010 Stříkal jsem 2 x na podzim, 3 x na jaře, Kuprikol, Sulikol, jako jiné roky a nyní je všechno kudrnaté. Broskve i nekterinka. Kdybych to měl trhat, asi by tam zůstaly jen holé větve. Petr z Frýdku |  | Jak Vám přezimovala levandule?, 21.4.2010 V Receptáři radili stříhání výhonů o 1/3 na podzim. Udělal jsem to a nyní se zelená. n.výška 300m Petr |  |
|  | Zhoustnutí habrů, 21.4.2010 Buk má lesklejší listy. P. |  | Zhoustnutí habrů, 20.4.2010 Habrový plot už mám asi 12 let, držím ho na výšce, jakou potřebuji. Někde 1.4 m, někde 0,5m. Stříhám ho asi 5x do roka a někde už jsou hlavní větve silné tak, že musím na prořez použít pákové nůžky.Jemné větve stříhám eloktronůžkami. Petr |  | Lilie v květináči, 5.3.2010 Předloňský rok jsem chtěl lílie (královské) urychlit a tak jsem je brzy z jara vykopal ze záhonu a zasadil do širokého květináče, asi 6 velkých cibulí a dal ke světlu na okno teplé místnosti. Po půl roce nic nevyrostlo a byly ve stejném stavu,... celý příspěvek > |  | Názor na uskladnění jablek podle Receptáře, 16.2.2010 Léta sleduju Receptář, s dr. P. Podlahou, neboť každá dobrá rada se sejde, ale už 3x mě vytočila rada o uskladnění jablek ve sklepě. V jednom vysílání radil odborník stopkou dolů, ve druhém stopkou nahoru. To by mi tak nevadilo, jen to, že oba se... celý příspěvek > |  | 1. výpal ma barvu jako Glacidet - modrozelenou, 12.2.2010 Z dokapu se už moc slávy nenadělá. Samozřejmě při větším množství se to vyplatí, ale musí se hlídat chuť, bez ohledu na procenta. Jinak nevyhazovat a pridat do kvasu v příštím roce. P. |  | Zakalená slivovice, 10.2.2010 Zakalení mám zkušenost s hruškovicí. Po vypálení byla čistá a asi za 2 měsíce se udělal plovoucí modrobílý zákal. Chuťově nebyla narušena a tak jsem ji přefiltroval přes filtr na kafe (sežene se v prodejnách, kde prodávají kafemašiny) a zase... celý příspěvek > |  | Nektarinka Maria Aurelia, 10.2.2010 Mohu na místo, kde 2 roky rostla meruňka a naráz uschnula, vysadit nekterinku? Tvrdí se, že jestliže meruňka zajde (z jakýchkoliv příčin), už by se na stejné místo neměla sázet. Bude to vadit nekterince? Děkuji Petr |  |
 |
|
|
|