|
Příspěvky uživatele - 210.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Frézie, 21.2.2009 Lído docela jste mě překvapila, že pěstujete frézie, já jsem si dosud myslela, že to v domácích podmínkách nejde, že je třeba na to skleník. Ale docela ráda bych to taky zkusila, ale nejspíš bych cibule vysadila v zimě do květináče a dala ve sklepě k... celý příspěvek > |  | Jak pestovat petrzel, bazalku a pazitku?, 31.1.2009 bazalku pěstuji na záhonku, vysévám si ji sama do kelímků a přesazuji rostlnky vždy po dvou, až když nehrozí mrazíky, je celkem choulostivá, pokud ji vysadím dřív, tak ji pro jistotu přikrývám zpočátku porofolií, po celou dobu vegetace ji zaštipuji a... celý příspěvek > |  |
|  | Netradiční pěstování host, 30.1.2009 Pane Vlášek, pokud je ta fotografie z vaší zahrádky, pak vám blahopřeji, moc se vám ta kompozice povedla. Obdivuji i cit pro to, jak máte hosty správně vzdálené od sebe, že se ani nekříží ani nejsou mezi nimi mezery. Já se také pokouším vytvořit si... celý příspěvek > |  | jak pěstovat hyacinty?, 30.1.2009 Chtěla bych vědět, jaké máte zkušenosti s hyacinty? když je zasadím ven na zahradu, každým rokem bývají menší květy. Je lépe je každým rokem vytahovat ze země? A budou v tom případě květy velké, jako když koupím hyacint předpěstovaný v květinářství?... celý příspěvek > |  | Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 17.1.2009 Mám ráda balkonové rostliny např. surfinie, petunie, balkon gold, lobelky a jiné. Tyto rostliny vždy kupuji. Chtěla bych si ale letos vypěstovat něco i ze semen, abych měla truhlíky s více stejnými rostlinami. Pěstujete tyto balkonovky ze semen a... celý příspěvek > |  | Písková filtrace Bestway, 26.11.2008 3028 l/hod, máte prosím někdo zkušenosti z touto filtrací. Je nyní za rozumnou cenu do 3000,- a nevím jak bude fungovat mám bazén 6 m3 nadzemní prstencový a kartuš už je děs a voda taky. Prosím o zkušenost. díky JJ |  | Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 4.10.2008 taky jsem se rozhodoval a jsem rád že mě tady chlapi přemluvili na PS5000 v srpnu jsem ji koupil za 13990,-. Mám pořezanou pěknou kupu dřeva a spotřeboval jsem teprv asi 1 l benzínu je to až divné. Stará pila žrala asi tak třikrát víc. A ten výkon... celý příspěvek > |  | Vřesy a vřesovce, 24.9.2008 jak mám stříhat vřesy a vřesovce, kdy a jakým způsobem?? díky |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 25.8.2008 Chlapi tak díky za forum, sice jsem si tu někdy připadal jak na tenisu ale o tom to taky je. Jste dobří no. Tak nakonec jsem dnes sedl do auta a zajel do Ostravy koupit Dolmar PS5000, ještě jsem měl v ruce 4600 ale těch 1800,- mě už kapsu... celý příspěvek > |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 25.8.2008 pro Radka,
co by jste si vybral za pilu vy kolem 13000,-. Ps5000. něco ze Stihlu nebo HQ.
DÍK |  |
|  | Hq55 vs. Stihl 280 vs. Dolmar 5000, 20.8.2008 co je to za pilu Makita DCS5000 ještě jsem našel tuto, zatím děkuji za info takže Dolmar, Stihl, Hq |  | Hq55 vs. Stihl 280 vs. Dolmar 5000, 19.8.2008 17 let jsem používal Hq36, řežu cca.15 m3/ ročně na topení všehochuť, potřebuji bytelnou, spolehlivou, nenáročnou na čistotu a údržbu, Sám v duchu jsem se naklonil k Hq55 jelikož mi tam sedí lišta z 36 a zbyly mi ještě dva 95 % nové řetězy. Ale dnes... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|