Příspěvky uživatele - 77.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočka na zahradě, 15.2.2010
V listopadu jsem tu napsala svůj příspěvek a teď jen udiveně koukám, že tahle diskuse žije docela dlouho a v co se vlastně zvrtla. Asi by tu měli dát počítadlo Pro kočky : Proti kočkám. To by bylo docela zajímavé...
Jak se zbavit kuny?, 15.2.2010
My jsme kunu vyhnali z půdy, ze které´si doslova udělala záchod, velmi jednoduchou metodou: posupali jsme podlahu práškem na praní (čím intenzivněji vonící tím lepší). A kuna fakt zdrhla,  (asi jí to nosánek nebral) a už tam... celý příspěvek >
Trvalky do stínu, 15.2.2010
Na slimáky jedině hlístice. Loni mi sežrali všechno co mohli, ale letos, jak bude alespoň 12 stupňů, tak si objednám alespoň 3 várky a pěkně ty žužlavé potvory zlikviduju i s vajíčky. A bude klid.
Popínavá trvalka do stínu, 15.2.2010
Mohli byste doporučit nějakou pěkně kvetoucí popínavou trvalku dostínu (případně i letničku), ale aby se spokojila s ne moc vlhkou půdou?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika