|
Příspěvky uživatele - 9.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Milionbels, 27.3.2012 Dobrý den, Gabčo, prozradíte, čím ty bellsky hnojíte. také je pěstuji, ale takové bohaté jsem ještě neměla :(díky jitka |  | Tumbeline?, 27.3.2012 Dobrý den, koupila jsem si petunky s označením : Tumbeline, máte, prosím někdo zkušenosti s pěstováním? hlavně mě zajímá, jaké délky dorostou? nenašla jsem informace, tak se ptám odborníků :) děkuji jitka |  |
|  | Heritage - zbědovaná po zimě, 1.6.2011 děkuji. jitka |  | Heritage - zbědovaná po zimě, 30.5.2011 Dobrý den, mám druhým rokem austinku Heritage, tuto zimu hodně namrzla, vyrazila jen jeden tenoučký výhonek :(mám ji vykopat a koupit si novou nebo obrazí? Děkuji jitka |  | Jak Vám přezimovala levandule?, 4.5.2010 Dobrý večer, taky jsem ostříhala na podzim, ale teď obhlížím jen suché větvičky. Samozřejmě raší L. angustifolia "Hidcote" ale latifolia zmrzly a jiné odrůdy angustifolia taky. Santolina a šalvěje pestrolisté, taky hvozdíky dostaly dost... celý příspěvek > |  | Jeřáb moravský - řez?, 4.5.2010 Samozřejmě lze, pokud jsou nevěděla jsem, že také jeřáb má střídavou plodnost. děkuji jitka |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 14.2.2010 Dobrý večer, já jsem sela předloni poprvé, ale mnou vypěstované petunky ze semen se s těmi prodávanými opravdu nedaly srovnat. Nevím, jestli to bylo místem pěstování - okenní parapet nebo spíš rukama m |  | Sadba celeru, 14.2.2010 Dobrý večer, já jsem vysela celer, po vzejití, v době, kdy mel dva pravé lístky prepíchala poprvé, asi po 14 dnech mají sazenice 4 -5 pravých lístků a přepícháte podruhé. Přihnojila jsem cereritem. Měla jsem opravdu hezkou sadbu. Pokud jste ještě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|