|
Příspěvky uživatele - 7.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hořká sůl, 2.8.2010 Rezavé jehličí již nezachráníte, ale hoř.solí zabráníte dalšímu rezavění, tedy pokud byl problém v nedostatku hořčíku. Postřik se aplikuje tak 3x po 14dnech, já na jaře aplikuji i preventivně. Stačí stromek celý postříkat, myslím, že množství -... celý příspěvek > |  | Kolko odobrat metylalkoholu, 14.2.2010 Methanol je chuťově opravdu jemnější nežli ethanol, odlišuje se hlavně tím, že (v koncentrovaném stavu) je trochu cítil "myšinou".
Toxikologii bych vůbec neřešil - jednak proto, že etanol je protijed - druhak proto, že jeho hlavním... celý příspěvek > |  |
|  | Květiny do venkovské zahrady, 7.2.2010 sněženky, bledule, narcisy i krokusy vypadají podle mně skvěle v každé venkovské zahradě, zejména první dva druhy se časem pěkně množí...
Provosenka je taky fajn, bohužel nesnáší častější sekání nežli tak 3x ročně, pravidelným sečením sekačnou se mi... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy, 24.1.2010 jako "řepáky" se v oderských vrších označují Starkrimsony... |  | Okurkopapričky, 21.9.2009 Od známého jsem sehnal semena okurkopapriček. Vypadá to jako asi 6cm dlouhá zelená paprička a ve zralosti jsou v ní tmavá tvrdá nepoživatelná jádra. Ta se musí vyndat a plod se používá jako paprika, ale vyloženě paprikovou chuť to nemá.
Rostlina je... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 31.8.2009 Dobry den, muzete napsat na kolik vas vysla stavba krbu a pripadne prilozit i nejake materialy???dekuji |  | Čím krmíte?, 26.8.2009 granule proplan purina, jednou týdně syrové vejce, jednou týdně syrové maso s kostí nebo jen kost, mrkev,ovoce, zelenina,piškotek pouze při cvičení když poslouchá.ale jinak terka smlsne všechno co najde, je to vysavač. |  | Modrá skalice ano či ne?, 9.8.2009 Nikdo nemá právo dělat (ze zištných důvodů) z jiných pitomce. Polopravdy kolem elektrolytického rozkladu mědi mně pobouřily už před týdnem, kdy jsem se vyjadřoval ke stejnému tématu, ale ve vláknu " Kyselina sírová". Stejný anonym a smrdí z toho na... celý příspěvek > |  | Snizeni obsahu zeleza a manganu, 9.8.2009 Nevím, jestli termín "filtr" vystihuje přesně funkci - podle mně to budou patrony s měniči iontů.
Katex (v H-cyklu) zachytí kation , tedy třeba to železo, a místo něj uvolní do vody vodík. Je třeba ale pamatovat na to, že... celý příspěvek > |  | Krtek - a je to, 2.7.2009 My tedy mame kocek 6 a krtinec uz jsem nevidela pekne dlouho. Ze kocka neumi krtka vyhrabat neni tak docela pravda - kdyz se nam driv sem tam krtinec (maximalne 2) na zahrade objevil (obvykle na podzim), vydrzela u nej nektera cihat, dokud se... celý příspěvek > |  |
|  | Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 23.6.2009 Zdravim vsechny co nenavidi travu.
Nechci zakladat novou diskuzi tak se zeptam tady. Jsem na Sumave, temer cely pozemek ve svahu 16°, t.j.28,6%, jestli jsem to spocital spravne. Velikost asi 5000 m² uprostred lesa. Neni to rovne... celý příspěvek > |  | Mám něco s paprikami?, 17.6.2009 A jaky postrik radite pro balkonove pestovani.. |  | Osychání plaménku, 14.6.2009 Možná choroba: "vadnutí plaménku", způsobuje houba. |  | Výběr nízkého živého plotu, 14.6.2009 Buxus. |  | Modrá skalice ano či ne?, 2.5.2009 Řada lidí vůbec netuší, jak nebezpečná chemikálie jsou tablety k chlorování vody . Je to sloučenina s velmi silnými oxidačními vlastnostmi a většina lidí to skladuje někde ve sklepě nebo garáži vedle kanystru s benzínem...
Když před lety chytla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|