Příspěvky uživatele - 0.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Stihl FS130, 17.5.2008
a ještě jedna věc na kterou jsem zapoměl jestli ho někdo prodává na internetu jedná se 100% o plagiát (padělek) koupit jen v kameném obchodě!!!
Křovinořez Stihl FS130, 17.5.2008
je to výborný stroj k neutahání s pevnou hřídelí a 4-MIX motorem ale jen pro přesnost je na trhu 2 roky a ne 3 s pozdravem autorizovaný prodejce STIHL
převodovka Tuff Torq K46 vs K62, 17.5.2008
převodovky vydrží hodně ale nesmíte trakturek používat k tahání vozíků za něm jelikož by se mohla převodovka přehřát já servisuji stihl a viking a tuto převovku jsem měnil jen jedenkrát a to ze zmíněného důvodu tahání vozíkůnapř se zeminou za... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl fs 310, 17.5.2008
stroj fs 310 je 1. profesionální křovinořez s motorem 4mix kdeždo fs 130 je poslední poloprofi  je to ideální stroj který nahrazuje nepovedenou fs 300 má pevnou hřídel jako 130 a nasadíte nanej všechny komponenty které jsou nabízeny Mechanik... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika