Příspěvky uživatele - 204.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 10.2.2010
Ano stalo se mi, že mi prodavač v Mountfieldu na dotaz o kvalitách pil 956 a 962 narovinu řekl, že jako profík by sice sáhl po hus. nebo stihl, ale coby slušná farma, nemají s těmito pilama problémy. A já to tak podobně vidím také.Není třeba se... celý příspěvek >
Jak nejlépe ochránit thůje před okusem zvěří?, 8.2.2010
Nějaký přípravek žena koupila, ale nenatřel jsem je tím a je vymalováno. Thůjky měřily asi 1 metr a jsou z nich jen ty holé větvičky. Asi mají v tom vysokém sněhu bídu o žrádlo, protože když byla mírnější zima tak se to nestávalo. každopádně díky za... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 8.2.2010
oleo-mac není na prd. je to pila jako každá jiná. Je fakt, že není vidět v lese u profíků, ale, že by to s ní bylo tak hrozné to asi ne. Myslím, že v tom množství kolik se jich prodá je to procento závad vyšší to je ale normální. Je potřeba vědět na... celý příspěvek >
Jak nejlépe ochránit thůje před okusem zvěří?, 8.2.2010
Dobrý den.Prosím o radu jak nejlépe ochránit thůje před okusem zvěří? Měl jsem problém již vloni, ale letos jsem to podcenil a na chatě mi asi zajíci a srnčí totálně ožralo všechny thůje. Proto prosím o radu a zkušenost jak nejlépe zabezpečit thůje... celý příspěvek >
Stenson 5200, 26.1.2010
Nezlobte se na mě, ale srovnávat 356 xp a nějaký stenson, to nemůžete snad myslet ani vážně. Źe Vy nás tady chcete všechny jenom nadzvednout, aby byla nějaká sranda a diskuze se tady trochu oživila? Jestli je to tak, tak to beru jako dobrej pokus o... celý příspěvek >
Pily oleo-mac, 25.1.2010
Nevím co stojí tato pila u Vás, já za ní tenkrát dal s nějakým bonusem necelých 13 000 kč. Původní řetěz a lištu jsem hned prodal kolegovi, tak jsem byl na svých. Za cenu kterou udáváte Vy, bych pilu také nekoupil, ale takto docela dobrá. Všem... celý příspěvek >
Pila Aram-Trade-Tools, 22.1.2010
Dobrý den.Tak to tady tak pročítám a nestačím se divit, kolik lidí je ochotných si v dnešní době koupit něco tak hrůzostrašného jako jsou zde zmiňované pily v různých kabátech a barvách, ale prakticky stejného výrobce. S panem Radkem naprostý souhlas... celý příspěvek >
Motorova benzinova pila k baraku, 15.1.2010
Dobrý den. píšete hoby pilku. Měl bych na prodej oleo-mac gs-370. Výkon 1.7 kw, váha 4.1 kg, lišta 35 cm. Pilka je nová, nepoužitá záruční list na 7 roků. Cena v mountfieldu 7. 800 kč. Prodám za 4.800 kč! Sešly se mi dvě. Mohu poslat na dobírku. Tel.... celý příspěvek >
Dolmar PS 500 vs. Castor CP 522, 17.8.2009
Samozřejmě dolmar.Zde není co řešit.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika