|
Příspěvky uživatele - 176.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačky od Mountfieldu, 3.7.2009 Zdarec, já mám Dolmar pm 48,mám ji teprve 3-týden, ale zatím spokojenost.Je tam BS a váží jen 23 kilo¨,tak že se stím nenadřu. |  | Traktorek Starjet nebo Wisconsin?, 25.6.2009 Starjet také zvažuji, co se mi ne zrovna líbí je u typu exlusiv a řada p o až p 4 vzhled.Velice pěkně vypadá excelent, bohužel je to nějaká odlechčená a nevybavená verze, tak se budu muset ještě pořádně podívat ke konkurenci, nejspíš JD. |  |
|  | Rider nebo trakturek, 21.6.2009 Zdravím vespolek, dobrá zpráva: John Deere zlevnil x300r o 7000,ještě počkám, jak půjde pod 130 beru ho |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 14.6.2009 Seču s křovákem od roku 88 na velké zahradě a v životě jsem neměl problém se zpečenou strunou.První křovák Husqarna, druhý Honda a nyní Stihl.Co jsem akorát postřehl, že struna od Mount. dost rychle ubývala, taky když jsem pídil po výrobci tak byl... celý příspěvek > |  | Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 12.6.2009 Zdravím vespolek, švagr si koupil Z-Komatsu letos z jara a říká po půl ročním užívání, že si měl raději koupit Stihla.Ůdajně to žere jako neuvázaný.A mně se zdá, že je to i o dost těžší oproti Stihlu.Já mám Fs 130 a po 2 sezonách naprostá... celý příspěvek > |  | Sekačka s pojezdem od Mountf, 8.6.2009 ..a nenechte se odbýt |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 31.5.2009 Zdravím,
ten Exellent mám ve voku, nejvíc se mi líbí, což se o typu Exlusiv rozhodně říci nedá..akorát, že nemá Tuff torq 62.Tak jsem dal otázku jestli by mi ji tam nedaly na přání ,uvidím co na to výrobce.
Kamča |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 31.5.2009 Zdravím, Jardo.
Dík za informaci, ještě by mně zajímalo, jak je to obratný-myslím tím jaký zůstane neposečený kruh při plném rejdu.
Zatím dík a hodně hektarů
Kamča |  | Spolehlivost, efektivnost traktorku Starjet, 30.5.2009 Zdravím .
Máte někdo doma Starjet?Jeto dobrá volba? |  | Zahradní traktor Husqvarna CT126, 26.5.2009 Zdarec, není nad konkrétní zkušenost.Zkuste napsat po nějakém čase jak drží.Já vybírám traktůrek už asi 2 měsíce a zatím jsem nevybral
U každého je nějaká mucha... |  |
|  | Vari nebo Agzat, 24.5.2009 Tož tak |  | Vznášedlo Flymo 500 xl, 22.5.2009 Dobrý den
Nemáte někdo doma Vznášedlo Flymo 500xl? Uvažuji o tom jako o alternativě na místo křovinořezu, na sekání strmých mezí.Za odpovědi díky. |  | Rider nebo trakturek, 14.5.2009 Pardon, to byl jiný tip |  | Rider nebo trakturek, 14.5.2009 Prosím jaké omezení máte na mysli u John Deera.Ještě pořád ho mám jako favorita, konkrétně x 300r. |  | Krovinorez - Husquarna versus Stihl, 10.5.2009 Zdravím, mám Stihl fs 130 druhým rokem a naprosto bez problémů.Z jara si koupím 20 benzínu, kterou pak mixuju do pět´áku tak abych to spotřeboval a křovák jde jak vohen´.Tuším nemá Stihl ted´ akci?Já jsem ho také koupil při akci za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|