Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Teplota ve skleníku, 17.5.2010
Souhlas, asi nemá cenu se přít, zda je kritických 34, nebo 36 st. Lepší je v létě určitě nižší teplota, tedy silné větrání. Ideální asi je na noc skleník zavírat, nebo přivírat ventilaci. Na to je dobrý automat. Větrání je dobré mít ve střeše, dole... celý příspěvek >
Nejatraktivnější stromy, 17.5.2010
Jestli se toto líbí zahradnímu architektovi, tak potěš koště...
Kvalitní český česnek, 17.5.2010
Jenže já nepotřebuju nechat si poslat 20 stroužků poštou na dobírku za šílené poštovné. Zajímá mě, jak koupit sadbu aniž bych sjezdil půl republiky.
Vlhký pozemek, jílovitá půda, 13.5.2010
Topol, co neroste do výšky, ale do šířky. Přesný název neznám. Má to lípovité listy.
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 13.5.2010
Přesně stejná situace i zkušenost, jen škody menší o ty jahody. Žerou to lepší, protože jsou mlsný. Jediná pomoc je počkat, až myslivec trefí ty správný kusy. Odpuzovačem natřete kůru, ne listy a už vůbec ne jahody. Teď když jsou mladé se to řešit... celý příspěvek >
Vlhký pozemek, jílovitá půda, 13.5.2010
Vrba, olše, topol lipina.
Olej pro sekačku 4T Honda, 12.5.2010
Pro všechny oilmany jeden jediný odkaz. Berte jako olejové evangelium.
Včely vylézající ze země, 12.5.2010
Souhlas s p. Vysloužilem, jen dodám, že infikované okolo Vás je v podstatě vše, na co se podíváte a i to co nevidíte. Jestli chcete žít ve sterilním prostředí, musíte se odstěhovat na měsíc a i tam je to nejisté. K včelám. Velmi pravděpodobně jde o... celý příspěvek >
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 12.5.2010
Nevím, připadne mi, že takto by to mělo vypadat. Akorát ten záběr mám větší, půda vypadá dost podobně. Je tam jasně znát, že mašině se chce dopředu a reguluje se to radličkou. Zahrabanou mašinu takto lehce z jámy nedostanu, musím mít vpředu kolo a o... celý příspěvek >
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 12.5.2010
A to jsem si vždycky myslel, že talent mám - strojař, drobný kovozemědělec.
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 12.5.2010
Na dřevě grilovat nejde. Grilování je opékání za sálavého tepla. To hořící dřevo nedává. V plameni se dá maso spálit, ale ne ugrilovat. Vyjímkou je lesní táborový špekáček.
Letošní problém s kvetením, 12.5.2010
Třešně bych přihnojil fosrorem. Zhnědlé květy jsou velmi pravděpodobně zmrzlé. Tu na Vysočině přezimovaly jabloně skvěle a jsou nyní zhruba z poloviny rozkvetlé. Všechny bez vyjímky olité květy. Málokdy se vidí takové šílenství.
Černý bez a výrobky z něj, 12.5.2010
Liguééére: Likér Director 2 l kuliček bezu + 1 l vody, nechat přejít varem, jemně vymačkat přes síto. Přidat 0,70-0,75 kg cukru, 30g kávy svařit v 1/2 sklenici vody, přecedit do šťávy a nechat přejít varem. nakonec 1 l rumu.
Stříkat angrešt preventivně proti padlí?, 12.5.2010
Jak kde, pane kolego, u nás je právě teď téměř po odkvětu, ještě sem tam něktrý kvítek kvete. Právě jsem stříkal podruhé. Nemůžete generalizovat, že co je u Vás, je i ve světě. Pokud jde o to, co nám příroda vrací, masívní rozvoj padlí je velmi... celý příspěvek >
Vodní gril, 12.5.2010
Jakakoliv tepelna uprava masa je "skodliva". Nejvice pak grilovani. Idealni zpusob neexistuje. Nebo si tu flaxu uvarte v pare, to je snad nejsetrnejsi.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika