|
Oleo-mac není na prd, 8.6.2010 Mám OM 722 S snad z roku 98. Bez opravy. Jediný problém, je, že zřídka při startu kopne zpět a namotá si startovací šňůru mimo kladku na hřídel. Je to protivný konstrukční nedostatek a otravuje to. Nicméně "na funkci to nemá vliv". Jsem... celý příspěvek > |
 |
Chřest asparagus, 7.6.2010 Ano, je. |
 |
|
 |
Svoz sena, 7.6.2010 Prodejte louku. Udržovat 1,5 ha bez využití dobytkem je masochismus. Co by tomu řekl dědeček neřešte. |
 |
Co s višní?, 7.6.2010 Nezdá se mi ten úvazek stromku. Má být volný, váže se "osmička". Ne že by to ovlivňovalo letošní neprosperitu, ale do budoucna by se měl opravit. |
 |
Randap, 7.6.2010 Pokud máte studnu aspoň trochu zabezpečenou a dodržíte metodiku použití, nic se nestane. Jen mě zaráží, že chcete trávník polít. Politím se roundup neaplikuje. Postřikem a na NAROSTLÉ rostliny ve vegetaci. Ne na pokosený trávník. |
 |
Travní semeno na seno, 4.6.2010 Nejde. Včely u nás nepřezimují na medovicovém medu, který v létě donesou. Šlo by to možná v místě, kde není mnoho lesů a kde sejí slunečnici, na té se přezimovat dá. Jinak si uvědomte, že chov včel podléhá registraci a je nutné dodržovat platné... celý příspěvek > |
 |
Úroda, 3.6.2010 Víte, ono máte docela pravdu. Věnuju se zahrádce mnoho let a poslední dobou si říkám, má - li to celé smysl. Ona totiž v posledních letech je zahrádka trochu k užitku a hodně pro zlost. A proč se mám věnovat zálibě která mě rozčiluje. Nakoupíte drahé... celý příspěvek > |
 |
Okurky ve skleníku, 2.6.2010 Metodika z chytré knihy: Na bočních výhonech 1list a plod, 2 list a plod, 3 list, plod vyštípnout a za listem zakrátit. Pokud do toho skleníku ale dva týdny nepůjdete, Adéla Vás povečeří. |
 |
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 2.6.2010 U horizontálních karburátorů má být hladina ve výši trysky v difuzoru, palivo nesmí vytékat, tak to zkuste nějak odměřit a přenést. |
 |
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 2.6.2010 Měl jsem to rozebrané jednou a nepamatuju si to. U starých karburátorů byl někdy v plovákové komoře nálitek a jeho hrana určovala výšku hladiny. Možná tam něco takového je. |
 |
|
 |
Domácí šunka, 2.6.2010 Dík za optání, četl jsem všechny. |
 |
Domácí šunka, 2.6.2010 Několikrát jsem se o šunku pokoušel, snad i návod dodržel, ale vždy byla výsledkem nevzhledná šedá a tvrdá hrouda masa. K šunce to mělo opravdu hodně daleko. Kde je ten hlavní fígl? |
 |
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 31.5.2010 Věříte vědcům, i když jim prokázali, že lžou? Indie vystoupila z klimatického panelu na protest proti falšování a zveřejňování nevědeckých zpráv. "Hokejkový" graf je podvod. Souhlasím, s tím, že nevíme, zda člověk má až tak velký... celý příspěvek > |
 |
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 31.5.2010 Nexistuje. Není prokázáno. Je vylháno. Z komerčních důvodů. |
 |
Ořezání jabloní, 28.5.2010 Není stanoveno. Přesahující větve k Vám můžete ořezat. |
 |