Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleo-mac není na prd, 8.6.2010
Mám OM 722 S snad z roku 98. Bez opravy. Jediný problém, je, že zřídka při startu kopne zpět a namotá si startovací šňůru mimo kladku na hřídel. Je to protivný konstrukční nedostatek a otravuje to. Nicméně "na funkci to nemá vliv". Jsem... celý příspěvek >
Chřest asparagus, 7.6.2010
Ano, je.
Svoz sena, 7.6.2010
Prodejte louku. Udržovat 1,5 ha bez využití dobytkem je masochismus. Co by tomu řekl dědeček neřešte.
Co s višní?, 7.6.2010
Nezdá se mi ten úvazek stromku. Má být volný, váže se "osmička". Ne že by to ovlivňovalo letošní neprosperitu, ale do budoucna by se měl opravit.
Randap, 7.6.2010
Pokud máte studnu aspoň trochu zabezpečenou a dodržíte metodiku použití, nic se nestane. Jen mě zaráží, že chcete trávník polít. Politím se roundup neaplikuje. Postřikem a na NAROSTLÉ rostliny ve vegetaci. Ne na pokosený trávník.
Travní semeno na seno, 4.6.2010
Nejde. Včely u nás nepřezimují na medovicovém medu, který v létě donesou. Šlo by to možná v místě, kde není mnoho lesů a kde sejí slunečnici, na té se přezimovat dá. Jinak si uvědomte, že chov včel podléhá registraci a je nutné dodržovat platné... celý příspěvek >
Úroda, 3.6.2010
Víte, ono máte docela pravdu. Věnuju se zahrádce mnoho let a poslední dobou si říkám, má - li to celé smysl. Ona totiž v posledních letech je zahrádka trochu k užitku a hodně pro zlost. A proč se mám věnovat zálibě která mě rozčiluje. Nakoupíte drahé... celý příspěvek >
Okurky ve skleníku, 2.6.2010
Metodika z chytré knihy: Na bočních výhonech 1list a plod, 2 list a plod, 3 list, plod vyštípnout a za listem zakrátit. Pokud do toho skleníku ale dva týdny nepůjdete, Adéla Vás povečeří.
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 2.6.2010
U horizontálních karburátorů má být hladina ve výši trysky v difuzoru, palivo nesmí vytékat, tak to zkuste nějak odměřit a přenést.
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 2.6.2010
Měl jsem to rozebrané jednou a nepamatuju si to. U starých karburátorů byl někdy v plovákové komoře nálitek a jeho hrana určovala výšku hladiny. Možná tam něco takového je.
Domácí šunka, 2.6.2010
Dík za optání, četl jsem všechny.
Domácí šunka, 2.6.2010
Několikrát jsem se o šunku pokoušel, snad i návod dodržel, ale vždy byla výsledkem nevzhledná šedá a tvrdá hrouda masa. K šunce to mělo opravdu hodně daleko. Kde je ten hlavní fígl?
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 31.5.2010
Věříte vědcům, i když jim prokázali, že lžou? Indie vystoupila z klimatického panelu na protest proti falšování a zveřejňování nevědeckých zpráv.  "Hokejkový" graf je podvod. Souhlasím, s tím, že nevíme, zda člověk má až tak velký... celý příspěvek >
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 31.5.2010
Nexistuje. Není prokázáno. Je vylháno. Z komerčních důvodů.
Ořezání jabloní, 28.5.2010
Není stanoveno. Přesahující větve k Vám můžete ořezat.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika