Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Shrabání posečené trávy, 1.7.2010
Nemyslí brány, myslí pohrabáč.
Pěstování brokolice - vykvétání, 1.7.2010
Ne, není pro to důvod. Pro příspěvek výše: Napřed musí mít listy, pak teprve udělá růžici.
Divoké včely ve staré zdi, 30.6.2010
Pokud tu zeď potřebujete opravit, udělejte to právě napodzim, až ustane let včelek. Do špalku se nenastěhují, jsou specializované na zeď, ve špalku neumí bydlet (maltářky, zednice, čalounice, drvodělky...) Způsobí se sice určitá škoda, ale příroda to... celý příspěvek >
Rybíz - Jonkheer van Tets, 30.6.2010
To já taky.  A knížku od Půhoného. Trochu zvláštně si to vysvětlujete. 1. Kyseliny se musí přidávat jen do málo kyselého ovoce, což rybíz a třeba angrešt není. 2. V jedné z nich je uvedeno, že pektiny se nejvíce poškozují při teplotách kolem... celý příspěvek >
Rybíz - Jonkheer van Tets, 30.6.2010
Zdravím, můžete postnout postup (jen pro srovnání, děláme to také bez přípravků).
Slimáci, 30.6.2010
Souhlas s 185.138. Akorát mi připadne, že Ferramol je oproti Vanishi pro slimáky trochu méně lákavý.
Zalamování okurek, 29.6.2010
Já nezpochybňuju, že okurky se dají pěstovat lecjaks. Ale nesouhlasím s názorem, že zaštipování bočního výhonu za třetím listem je složité. A Vy nepopisujete, zda rostlinu na síti necháte volně, nebo nějak tvarujete. Pro začátečníka je to důležitá... celý příspěvek >
Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři, 28.6.2010
Máte v tom poněkud hokej. Houba, obchodním názvem Polyversum se prodává(vala) jako přípravek s účinkem proti houbám napadajícím kořeny a kořenový krček. Dále působí jako stimulant zvýšení odolnosti rostlin. NENÍ to přípravek PROTI plísni okurkové.
Fosforečnodraselné hnojivo, 28.6.2010
Teď se hodí k čemukoliv. Když uděláte 0,5 % roztok, nic nepoškodíte.
Zalamování okurek, 28.6.2010
Pokud člověk úspěšně ukončil první třídu základní školy, umí počítat do 10. To pro naše účely úplně stačí. Celý systém lze popsat jednou větou. Průměrně inteligentní člověk by měl pochopit co znamená "boční výhon zaštípnout za třetím... celý příspěvek >
Paradajky - Rajčata - opelenie, 25.6.2010
Ty tyčky Vám vyrostou na zahradě, když si zasadíte bambus. A máte to zadarmo!
Nádory na stonku rajčat, 24.6.2010
Nemám to vědecky ověřeno, ale napadlo mě, že by to mohl být přetlak asimilátů v rostlině. Ta nemá boční výhony a tak se tvoří toto. Je zbytečné si personalizovat vlastnosti rostliny. Je to prostě kytka, lidského na ní nic není. Ta rajčata jsou... celý příspěvek >
Zalamování okurek, 24.6.2010
Přečtěte si odstaveček "když plody uzrají...", tam je skrytá odpověď.
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010
Nemám důvod "něco dělat". Strom jsem již kácel a povolení vyřizoval. Naštěstí na obci nejsou ekoteroristi. Právě ta vyhláška měla být letos v březnu novelizována s tím, že v zahradách omezení neplatí. Jestli byla, nevím a nezkoumám. Ty... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010
1. V našem městečku vykáceli v LÉTĚ stromy okolo nemocnice před rekonstriukcí. Vzrostlé jehličnany. Před rekonstrukcí silnice vykáceli v LÉTĚ alej vzrostlých topolů. K dalšímu se nevyjadřuji.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika