Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čerpadlo?, 12.7.2010
Jakékoliv.
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 9.7.2010
Já Vám silně nevěřil, ale podle toho, co tu dneska čtu je možné snad všechno.
Slimáci, 9.7.2010
Mám to odzkoušené v letošním roce, cena s poštovným 580 korun, nemohu doporučit. Absolutně žádná účinnost. O dodržení návodu a podmínek prosím nebudem diskutovat.
Něco jako borůvka?, 8.7.2010
Nevíte co to je, chutná Vám to a pak se ptáte, jestli je to poživatelné? Divná logika.
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010
Ona ta diskuse opravdu už ztrácí smysl, ale když už, tak už. Já Vám to neberu, ale ani to nedoporučuji   -- Tolik citace Vaší odpovědi na můj první post. Jasně v něm píšu, to co jsem opakoval čtyřikrát. A v čem je rozpor. Já jsem použil... celý příspěvek >
Asi už ostatní unavujeme, ale já pořád nemohu pochopit, že Vy nemůžete pochopit, že tuk LT2M mi dodal jediný hlavní autorizovaný prodejce stroje - jiný tu nebyl, jako originální, doporučený, základní, prostě správný při koupi. Já jsem NIC... celý příspěvek >
Tak moment. Tady si sám a velmi protiřečíte. Vy prosazujete dodržování doporučených postupů a návodů a jedním dechem říkáte, že prodejci nemají pravdu a káží bludy. Tak tomu nerozumím. Opakuju už počtvrté, že zmíněný tuk jsem dostal jako doporučený... celý příspěvek >
Budu trošku polemizovat, pouze fakta 1. Otáčky kola auta při jízdě 130 km/h jsou kolem 1200/min. Jsou to vysoké otáčky, či nízké - pro charakteristiku toho tuku? 2. Tím tukem se maže JEN úhlový převod, tedy ozubené soukolí. Poměry v něm jsou velmi... celý příspěvek >
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010
Nemůže se dít nic, mimo to, že to zadřete, když to nenamažete. Není tam grafit ale molyka a jsou to tuky běžně používané k mazání úhlových převodů.
Mšice, 7.7.2010
Tato Vaše rada je akorát pro kočku. Radíte prostředky komerčně nedostupné, nebo v tak velkých baleních, že jejich nákup v podstatě není možný. Po Mirka: proti mšicím na paprikách Pirimor nezabírá, psal to tu opakovaně Bred_ik. Je nutné použít... celý příspěvek >
Žací nůž vs. struna, 2.7.2010
Nezdá se mi, že dvojzub drtí trávu. Bude to v rukou.
Výběr čerpadla na zálivku z jímky 50m hadice - Kde dělám chybu?, 2.7.2010
Teď tu chybu opravdu někde děláte, nemám čas zkoumat kde, snad v rychlosti proudění. Čerpadlo na tlak 27 bar jednak těžko seženete, druhak takový tlak je nesmysl. Množství bych upravil na 0,5 l/s, 30l/minutu postačí. Edit1. Použijte na uvedené... celý příspěvek >
Shrabání posečené trávy, 1.7.2010
Přece nebudu psát, že je mi x krát tolik, nezávodíme snad ve skoku do hrobu. Jsou to prostě krajové názvy, u nás se tomu tak říkalo, tak jsem to použil. Pro upřesnění používalo se to v obou významech. Sám podle odkazu na web vidíte, že se to používá... celý příspěvek >
Výběr čerpadla na zálivku z jímky + 50m hadice - Kde dělám chybu?, 1.7.2010
Podle mne je chybný předpoklad tlakové ztráty v hadici, v ležaté hadici tak velká ztráta nebude. Odhaduju potřebný tlak na 4,5 baru a aspoň první polovinu délky hadice 3/4". Přece snad nebudete stále vláčet celých 50 metrů tam a sem. Sání je bez... celý příspěvek >
Shrabání posečené trávy, 1.7.2010
Na tomto stroji jsem se jako malý kluk vozil se sedlákem který tou dobou "dosedlačoval". Vždy jsme tomu říkali pohrabáč. Byl i ruční, tahal se oběma rukama pane Stanislawe.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika