|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čerpadlo?, 12.7.2010 Jakékoliv. |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 9.7.2010 Já Vám silně nevěřil, ale podle toho, co tu dneska čtu je možné snad všechno. |  |
|  | Slimáci, 9.7.2010 Mám to odzkoušené v letošním roce, cena s poštovným 580 korun, nemohu doporučit. Absolutně žádná účinnost. O dodržení návodu a podmínek prosím nebudem diskutovat. |  | Něco jako borůvka?, 8.7.2010 Nevíte co to je, chutná Vám to a pak se ptáte, jestli je to poživatelné? Divná logika. |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 Ona ta diskuse opravdu už ztrácí smysl, ale když už, tak už.
Já Vám to neberu, ale ani to nedoporučuji -- Tolik citace Vaší odpovědi na můj první post. Jasně v něm píšu, to co jsem opakoval čtyřikrát. A v čem je rozpor. Já jsem použil... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 Asi už ostatní unavujeme, ale já pořád nemohu pochopit, že Vy nemůžete pochopit, že tuk LT2M mi dodal jediný hlavní autorizovaný prodejce stroje - jiný tu nebyl, jako originální, doporučený, základní, prostě správný při koupi. Já jsem NIC... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 Tak moment. Tady si sám a velmi protiřečíte. Vy prosazujete dodržování doporučených postupů a návodů a jedním dechem říkáte, že prodejci nemají pravdu a káží bludy. Tak tomu nerozumím. Opakuju už počtvrté, že zmíněný tuk jsem dostal jako doporučený... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 Budu trošku polemizovat, pouze fakta
1. Otáčky kola auta při jízdě 130 km/h jsou kolem 1200/min. Jsou to vysoké otáčky, či nízké - pro charakteristiku toho tuku?
2. Tím tukem se maže JEN úhlový převod, tedy ozubené soukolí. Poměry v něm jsou velmi... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010 Nemůže se dít nic, mimo to, že to zadřete, když to nenamažete. Není tam grafit ale molyka a jsou to tuky běžně používané k mazání úhlových převodů. |  | Mšice, 7.7.2010 Tato Vaše rada je akorát pro kočku. Radíte prostředky komerčně nedostupné, nebo v tak velkých baleních, že jejich nákup v podstatě není možný. Po Mirka: proti mšicím na paprikách Pirimor nezabírá, psal to tu opakovaně Bred_ik. Je nutné použít... celý příspěvek > |  |
|  | Žací nůž vs. struna, 2.7.2010 Nezdá se mi, že dvojzub drtí trávu. Bude to v rukou. |  | Výběr čerpadla na zálivku z jímky 50m hadice - Kde dělám chybu?, 2.7.2010 Teď tu chybu opravdu někde děláte, nemám čas zkoumat kde, snad v rychlosti proudění. Čerpadlo na tlak 27 bar jednak těžko seženete, druhak takový tlak je nesmysl. Množství bych upravil na 0,5 l/s, 30l/minutu postačí.
Edit1.
Použijte na uvedené... celý příspěvek > |  | Shrabání posečené trávy, 1.7.2010 Přece nebudu psát, že je mi x krát tolik, nezávodíme snad ve skoku do hrobu. Jsou to prostě krajové názvy, u nás se tomu tak říkalo, tak jsem to použil. Pro upřesnění používalo se to v obou významech. Sám podle odkazu na web vidíte, že se to používá... celý příspěvek > |  | Výběr čerpadla na zálivku z jímky + 50m hadice - Kde dělám chybu?, 1.7.2010 Podle mne je chybný předpoklad tlakové ztráty v hadici, v ležaté hadici tak velká ztráta nebude. Odhaduju potřebný tlak na 4,5 baru a aspoň první polovinu délky hadice 3/4". Přece snad nebudete stále vláčet celých 50 metrů tam a sem. Sání je bez... celý příspěvek > |  | Shrabání posečené trávy, 1.7.2010 Na tomto stroji jsem se jako malý kluk vozil se sedlákem který tou dobou "dosedlačoval". Vždy jsme tomu říkali pohrabáč. Byl i ruční, tahal se oběma rukama pane Stanislawe. |  |
 |
|
|
|