Příspěvky uživatele - 246.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skvrny na listech maranty, 20.5.2010 Obsahuje fotku
Již několik let pěstuji marantu a nyní se na starších i nových listech začaly objevovat světlé skvrny. Žádného savého škůdce jsem neobjevil. Nevíte prosím, co je důvod těchto skvrn? Květina je umístěna na mikrovlnce 3 metry od okna a zalévám ji... celý příspěvek >
Pěstování strelície, 17.3.2010
Stonek uschlého květu jsem odstřihl celý a z 1 rostliny mám nyní 2 ks.
Sasanka vábná ze semínka, 7.3.2010
Minulé léto jsem si sebral zralá semena z odvetlých sasanek ale nemám žádné zkušenosti s výsevem - poradí mi někdo?
Dotaz na bromélii, 12.2.2010 Obsahuje fotku
Je to nádherně kvetoucí kořenová bromélie, která by měla vydržet teploty až do -10C. U nás není zatím moc rozšířená
Dotaz na bromélii, 11.2.2010
Zdravím všechny pěstitele květin a chtěl bych se zeptat, zda pěstujete někdo bromélii z Čile - Puya berteroniana a jaké s ní máte zkušenosti. Děkuji. Karel K
Co je to za kytku?, 8.2.2010
Děkuji. K
Co je to za kytku?, 8.2.2010 Obsahuje fotku
prosím, poznáte někdo tutu květinu a jak se jmenuje? díky Karel
Sundavillea Red - pěstování, 5.2.2010
Ello, vidím že nikdo na Váš dotaz nereaguje, tak aspoň můj poznatek: sundavila je popínavka s poměrně rychlým růstem, takže když ji ustřihnete, opět rychle vyrazí . já bych doporučoval nestříhat a nechat pnout po nějaké konstrukci - já mám... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 15.1.2010 Obsahuje fotku
Moc krásné prostředí s květinami. Já mám rád Lewisie a tak jsem si založil na užitkové zahrádce dvě skalky s mými vypěstovanými lewiskami ze semínek, kterým se tam opravdu daří. Karel
Pochlubte se svojí zahrádkou, 15.1.2010
Zdravím všechny milovníky květin a vzhledem k dlouhé pauze na této šňůře taky přispěji malou ukázkou 2 skalek, které máme začleňeny v užitkové zahrádce a jsou na nich hlavně Lewisie, které si sám pěstuji ze semínek. Karel
Co je to za kytku?, 12.1.2010
Děkuji mnohokrát pane Janča, teď už věřím, že se mi ji podaří pěstovat úspěšně. Karel
Co je to za kytku?, 12.1.2010 Obsahuje fotku
Znáte prosím tuto květinu? Jenom doplním, že květ nádherně voní. Zkouším ji množit z vrcholových řízků, ale skoro pokaždé jim začnou hnědnout a usychat listy. Dala by se zapěstovat jako stromek a přes léto určitě venku na terase, jenže nevím přesně... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 9.12.2009
Zdravím pana Karla Š. i ostatní pěstitele Sundavill a jenom dodám svůj poslední poznatek. Mladé rostlinky z řízků, které zakořenily na podzim a měl jsem je v kuchyni na jižním okně nad radiátorem,  začaly pomalu ale jistě opadávat. Ty... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 16.11.2009
Zdravím všechny a jenom dodávám, že ji mám teď na verandě, kde je teplota okolo 15 st a mírně zalévám. Přes léto je na dvoře na dopoledním slunci. Karel
Sundavillea Red - pěstování, 13.11.2009 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce této krásné květiny a přikládám foto 2 roční na kmínku vypěstované z řízku - jde to poměrně snadno, ujímá se dobře. Karel 
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika