|
Příspěvky uživatele - 191.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lze napojit 38mm hadici na výstup z bazénu Tampa 32mm?, 5.6.2011 Hloupý dotaz, vím, ale už zuřím.
V Obi jsem koupila pískovou filtraci Pro Star a zároveň hadice. Bylo mi řečeno že si mám koupit ty širší, 38mm, přitom jsem ukazovala prodejci jaký bazén doma mám. Dala jsem na jeho radu a doma zjistila, že na bazénu... celý příspěvek > |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 12.9.2010 Děkuji za radu, nebudu ji tedy už teď trápit a počkám na jaro :-).
Joohana |  |
|  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 3.9.2010 Dobrý den, letos na jaře jsem zasadila naši první meruňku (Radka na myrobalánu). Korunku jsem při výsadbě zastřihla, nechala jsem terminál a 4 kosterní větve. Během léta všechny větve vyrostly cca o půl metru a terminál se roztrojil, takže stromek... celý příspěvek > |  | Odrůda meruňky a broskve - Brněnsko, jílovitá půda, 6.2.2010 Děkuji za komentář.
Mohla bych ještě požádat o doporučení nějaké mrazuvzdornější odrůdy, která by dozrávala během července? Líbila by se mi Bergeron, ale ta je dost pozdní. U Leskory mě odrazuje cizosprašnost a fakt, že jsem se kdesi dočetla že... celý příspěvek > |  | Odrůda meruňky a broskve - Brněnsko, jílovitá půda, 5.2.2010 Dobrý den,
jsem zahrádkář-začátečník a prosím o radu s výběrem odrůdy meruňky a broskve. Od každého bych ráda jeden strom, máme malou zahrádku, orientovanou na západ-hodně slunnou, ale s jílovitou půdou v Brně.
Myslela jsem si na Velkopavlovickou a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|