 |
Příspěvky uživatele - 220.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zacházet s azbestem, 23.9.2010 jak píše 200.122, jenom radím desky vytahovat nejlépe za mokra, třeba skropit vodou. Kdysi jsem viděl dokument, ve kterém odborníci ukazovali plicní tkáň s vlákny kdysi vdechnutého azbestu. Vlákna se nevstřebají, v tom tkví celé nebezpečí. Jinak je... celý příspěvek > |  | Domácí pekárna, 21.5.2010 dobrý den. Reaguji na Váš starší příspěvek: Bydlíme poměrně daleko od města, pokud nám třeba o víkendu dojde chléb, je pekárna milou záchranou. Samozřejmě ji používáme více, třeba již na zmíněné zadělávání těsta. Podařilo se Vám zlepšit cokoliv co by... celý příspěvek > |  |
|  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 4.2.2010 Dobrý den všem. Vysel jsem semínka mochyně. Na konci léta jsem ochutnal od souseda. Překvapila mne její vynikající chuť. Jestli si dobře vzpomínám, říkal mi soused tento čas na výsev. Jinak nasypat ptáčkům a zpátky ke kamnům. Také pozorně pročítám... celý příspěvek > |  | Korková zátka, 27.1.2010 uzavíráte tedy lahve pouze závitovými víčky, nebo používáte i korkové zátky? a je nutné pro uchování vína cca 1 rok lahev předem vysířit?, děkuji za odpověď. L.V. |  | Korková zátka, 27.1.2010 Dobrý den. Souhlasím s Vámi. Ono po dvaceti letech by to vypadalo všelijak, ale málokomu se podaří uchovat lahev slivovice 20 let Sám se trochu věnuji výrobě ovocných vín a včelí vosk poučívám pro utěsnění kvasné trubičky a korkové zátky u... celý příspěvek > |  | Jste také fandové do bylinek?, 26.1.2010 dobrý den. Souhlasím s Vámi. Ve slovním spojení "ruce od hlíny" je slovo hlína přirozené Je pravda, že v tomto počasí lze na zahradě snad jen doplňovat krmítko pro ptáky. Zkuste se podívat do mrazáku, jestli tam nenajdete... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|