Příspěvky uživatele - 231.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradíte ce je to za keř? foto, 25.6.2007
Tento ker som si vypestovala pred 5 rokmi z odrezku, ktorý som nechala na jeseň vo vode zakoreniť. Netreba sa dať odradiť, trvá to pomerne dlho. Postupne som tak rozdala už 10 zakorenených rastliniek. Ker cez leto pestujem na balkóne orientovanom na... celý příspěvek >
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 9.4.2007
V súčasnosti sa to určite vyplatí. Stále viac veľkopestovateľov od ich pestovania odstupuje. A povedzme si pravdu, že vypestované záhradkárom sú chutnejšie a bez príchute chemikálií.
Slivky, 9.4.2007
Pokiaľ Vám opadajú drobné navŕtané plôdiky s čiernou dierkou určite sa jedná o napadnutie piliarkou. Postrek proti nej sa prevádza v štádiu, keď je odkvetlých cca 80 % kvetov postrekom ZOLONE EC. Takto sa určite dočkáte úrody.
Strihani svestky, 9.4.2007
Slivky sa strihajú najvhodnejšie ihneď po zbere úrody. Kto to nestihol, tak teraz nastáva ten pravý čas na strihanie.
Oleandr - výrůstek, 9.4.2007
ano, zcela nepochybne sa jedná o semeník. Je dobré ho čo najskôr odstrihnúť, aby  sa podporilo bohatšie kvitnutie na úkor tvorby semien.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika