 |
Příspěvky uživatele - 124.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kvas s durancii, 1.2.2010 Důležité je, aby ovoce dobře prokvasilo, takže pokud je řádně prokvašené a kvas propadlý a kyselkavý je možno vypálit. Na cukroměr nehledět(většinou už přemístění do tepla a další tahy nepomohou), ale ochutnat. |  | Jahodovice, 1.2.2010 Jahody mají bohužel málo cukru, je třeba přisladit a přidat vodu, ale s tím slazením opatrně. Já kdysi dělal takto kvas z malin, pálenka nádherně voněla, dobře chutnala, ale poměr ovoce-voda-cukr si už nevybavuji a hlavně malina není jahoda, tudíž s... celý příspěvek > |  |
|  | Za kolik prodat slivovici, 1.2.2010 Souhlasím, že cena kvalitní pálenky je u nás zatím podhodnocena. Neprodávejte pod cenou, to raději vůbec.
aktuální ceník nejmenovaného poctivce:
jabkovice 250kč/l
Hruškovice 250kč/l -asi přitlačí
slivovice 330kč/l
Stáří destilátu se... celý příspěvek > |  | Zakalena slivovice, 1.2.2010 Můžete zkusit přefiltrovat přes filtrační papír, kávové filtry, ale zřejmě to nebude ideální ani po této pracné proceduře. Pokud je opravdu zakalená, nezbývá než znova přepálit- na kvalitě to neubere, na množství jen málo. Nebo máte ještě jednu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|