Příspěvky uživatele - 124.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvas s durancii, 1.2.2010
Důležité je, aby ovoce dobře prokvasilo, takže pokud je řádně prokvašené a kvas propadlý a kyselkavý je možno vypálit.  Na cukroměr nehledět(většinou už přemístění do tepla a další tahy nepomohou), ale ochutnat.
Jahodovice, 1.2.2010
Jahody mají bohužel málo cukru, je třeba přisladit a přidat vodu, ale s tím slazením opatrně. Já kdysi dělal takto kvas z malin, pálenka nádherně voněla, dobře chutnala, ale poměr ovoce-voda-cukr si už nevybavuji a hlavně malina není jahoda, tudíž s... celý příspěvek >
Za kolik prodat slivovici, 1.2.2010
Souhlasím, že cena kvalitní pálenky je u nás zatím podhodnocena. Neprodávejte pod cenou, to raději vůbec.  aktuální ceník nejmenovaného poctivce: jabkovice 250kč/l Hruškovice 250kč/l  -asi přitlačí slivovice 330kč/l Stáří destilátu se... celý příspěvek >
Zakalena slivovice, 1.2.2010
Můžete zkusit přefiltrovat přes filtrační papír, kávové filtry, ale zřejmě to nebude ideální ani po této pracné proceduře. Pokud je opravdu zakalená, nezbývá než znova přepálit- na kvalitě to neubere, na množství jen málo. Nebo máte ještě jednu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika