Příspěvky uživatele - 237.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqarna 365, 1.2.2010
To přesně udělám majitel pily je známý a sám mi to i nabízel akorát ještě nejsme domluveni na ceně nevíte kolik se tak pohybuje, je šest let stará je naní vydět, že je s ní děláno ale není nijak poškrabaná nebo odřená či otlučená pracoval s ní borec... celý příspěvek >
Husqarna 365, 1.2.2010
Prosim, jaké máte kdo zkušenosti s touto pilou, je na ní spolehnutí. Mám možnost ji koupit starší a nevím jestli jo nebo ne    dík FANA.
Husqarna 365, 1.2.2010
Z venku vypadá dobře zvuk má taky dobrej nic v ní nechrastí, ale dovnitř nevidím proto se ptám na vaše zkušenosti       F.
Husqarna 365, 1.2.2010
Prosim, jaké máte kdo zkušenosti s touto pilou, je na ní spolehnutí. Mám možnost ji koupit starší a nevím jestli jo nebo ne    dík FANA.
Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 29.10.2009
Já taky uvažuji o Wisconsinu nebo Hondě.  Jak je to se sbíráním posečené trávy (listí)? Prý má honda nějaký pomocný systém - snad ventilátor co usnadňuje sběr. Je to pravda? Která s těch dvou sbírá líp? Díky za názory a zkušenosti.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika