|
Kočka na zahradě, 31.1.2010 kocku jde naucit na pisek delat svou potrebu, ale jeji prirozenost jim nikdo nevezme... kocky jsou falesne a kdyz vidite kocku se mazlit s clovekem tak ta laska neni tak verna, ale spise se kocka snazi vymazlit dobrutku a pes ktery ma rad sveho pana... celý příspěvek > |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010 a jeste dolozim jednu poznamku, kdo chcete mit cibulovou nat cerstvou, tak si dejte do misky s trouchou vody starsi cibele ktere uz nepouzite a treba vam vyrusta, tak je tam vlozte na dejte treba na okno... a ona vam vyroste nat hezka a celkem dost... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010 tak to jsme dva,,, ja take dneska dala novou varku jidla... a jeste se chystam zkontrolovat ovocne stromky jak ziji... |
 |
Kočka na zahradě, 31.1.2010 ja zde take vlozim prispevek, kdysik jsme meli hodne krav a jinych zvirat, tak jsme meli i dostatek mysi a kocek jsem napocitala az 30 vzdy na vecer na veceri..jen par bylo nasich zbytek od sousedu..protoze meli kde lovit mysicky a meli vzdy nalite... celý příspěvek > |
 |
Dostala jsem pokojovky, ale nemají štítek, kdo je pozná?, 31.1.2010 kavovnik je cela jedna rostlina a to ma hodne stonku od zeme jako treba by se dali od sebe kazda rozdeli na samostatnou rostlinu... |
 |
Sloní noha, 30.1.2010  ja sadim porad ze seminek... tak namocte je, ja je davam pres noc do vody a rano jsou nafoukle jako kdybyste si macela hrasek pred vysadbou a kdo jeste neni tlusty tak ho jeste den ve vode necham a zbytek zasadim do obycejne zeminy nejlepe do... celý příspěvek > |
 |
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 30.1.2010  odrudu nevim ale pne se nam to po obloucich... |
 |
Dostala jsem pokojovky, ale nemají štítek, kdo je pozná?, 30.1.2010 tak na ty draceny jsme s manzelem uvazovali, tak se zase dalsi hlas ozval pro nazev, horska palma jsem uz nasla a ten kavovnik jsem si neuvedomila, ze mam seminka od nohel garden a tak jsem se ted na to podivala a vypada to dost podobne.. takze asi... celý příspěvek > |
 |
Uškodí mráz rostlinám?, 30.1.2010 ja to vidim, ze stromky jsou dobře schovane a ja spise udelala větsi blbost podcenila jsem velke mrazy a v letnim baračku jsem obvykle na zimu mela pokojovky a rostliny co davam na terasu v lete.obvykle me to vzdy vyslo, ale ted co prisly ty mrazy... celý příspěvek > |
 |
Dostala jsem pokojovky, ale nemají štítek, kdo je pozná?, 30.1.2010  Zdravím, dostala jsem dneska tyto květiny, ale nevím jména, vložím zde par fotek a prosím o radu. No nevím jaké květináče mam koupit či hluboké nebo spise široké? protože nemam ani podmisky a tak je teď hlína všude.. Děkuji-Žanet..... |
 |
|
 |
Specifický výsev trvalek, 30.1.2010 Doronicum - kamzicnik mi tu jen napsali mesic 4-5, teplota kliceni 10-20, doba kliceni 15-25dni do pareniste nebo bednicek, a klicivost seminek muze byt az 3 roky... jenze to bude spise klicivost na nahode.---Delphinium - stračka 3-6 mesic, teplota... celý příspěvek > |
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 30.1.2010  nasla jsem tu lonske moje fotky nesmat se zmych rajcat a paprik |
 |
Co do truhlíku?, 29.1.2010 tak to ja nevim, protoze ja mela muskaty a fuksie na stejnem balkone na Jihu a pres poledne tam nekdy mate bidu usedet a kdyz se dobre zalivaji tak problem to nemelo, alespon jsem si nevsimla, ze fuksie byly nejake divne, zalivam vzdy brzo rano a ne... celý příspěvek > |
 |
Co do truhlíku?, 29.1.2010 ja vim vy mi ted rekne ze jsem blba, ale zkuste si dat fuksie a mezi ně dat previsle muskaty nebo neco podobneho a mate bohaty truhlik... a nevisi vam to jen dolu... nebo udelejte druhou verzi jako ja v loni ale nemam fotky..jsem mela 4truhliky po... celý příspěvek > |
 |
Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010 tak zvonecek |
 |