Příspěvky uživatele - 39.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočka na zahradě, 31.1.2010
kocku jde naucit na pisek delat svou potrebu, ale jeji prirozenost jim nikdo nevezme... kocky jsou falesne a kdyz vidite kocku se mazlit s clovekem tak ta laska neni tak verna, ale spise se kocka snazi vymazlit dobrutku a pes ktery ma rad sveho pana... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010
a jeste dolozim jednu poznamku, kdo chcete mit cibulovou nat cerstvou, tak si dejte do misky s trouchou vody starsi cibele ktere uz nepouzite a treba vam vyrusta, tak je tam vlozte na dejte treba na okno... a ona vam vyroste nat hezka a celkem dost... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2010
tak to jsme dva,,, ja take dneska dala novou varku jidla... a jeste se chystam zkontrolovat ovocne stromky jak ziji...
Kočka na zahradě, 31.1.2010
ja zde take vlozim prispevek, kdysik jsme meli hodne krav a jinych zvirat, tak jsme meli i dostatek mysi a kocek jsem napocitala az 30 vzdy na vecer na veceri..jen par bylo nasich zbytek od sousedu..protoze meli kde lovit mysicky a meli vzdy nalite... celý příspěvek >
Dostala jsem pokojovky, ale nemají štítek, kdo je pozná?, 31.1.2010
kavovnik je cela jedna rostlina a to ma hodne stonku od zeme jako treba by se dali od sebe kazda rozdeli na samostatnou rostlinu...
Sloní noha, 30.1.2010 Obsahuje fotku
ja sadim porad ze seminek... tak namocte je, ja je davam pres noc do vody a rano jsou nafoukle jako kdybyste si macela hrasek pred vysadbou a kdo jeste neni tlusty tak ho jeste den ve vode necham a zbytek zasadim do obycejne zeminy nejlepe do... celý příspěvek >
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 30.1.2010 Obsahuje fotku
odrudu nevim ale pne se nam to po obloucich...
Dostala jsem pokojovky, ale nemají štítek, kdo je pozná?, 30.1.2010
tak na ty draceny jsme s manzelem uvazovali, tak se zase dalsi hlas ozval pro nazev, horska palma jsem uz nasla a ten kavovnik jsem si neuvedomila, ze mam seminka od nohel garden a tak jsem se ted na to podivala a vypada to dost podobne.. takze asi... celý příspěvek >
Uškodí mráz rostlinám?, 30.1.2010
ja to vidim, ze stromky jsou dobře schovane a ja spise udelala větsi blbost podcenila jsem velke mrazy a v letnim baračku jsem obvykle na zimu mela pokojovky a rostliny co davam na terasu v lete.obvykle me to vzdy vyslo, ale ted co prisly ty mrazy... celý příspěvek >
Dostala jsem pokojovky, ale nemají štítek, kdo je pozná?, 30.1.2010 Obsahuje fotku
Zdravím, dostala jsem dneska tyto květiny, ale nevím jména, vložím zde par fotek a prosím o radu. No nevím jaké květináče mam koupit či hluboké nebo spise široké? protože nemam ani podmisky a tak je teď hlína všude.. Děkuji-Žanet.....
Specifický výsev trvalek, 30.1.2010
Doronicum - kamzicnik mi tu jen napsali mesic 4-5, teplota kliceni 10-20, doba kliceni 15-25dni do pareniste nebo bednicek, a klicivost seminek muze byt az 3 roky... jenze to bude spise klicivost na nahode.---Delphinium - stračka 3-6 mesic, teplota... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 30.1.2010 Obsahuje fotku
nasla jsem tu lonske moje fotky nesmat se zmych rajcat a paprik
Co do truhlíku?, 29.1.2010
tak to ja nevim, protoze ja mela muskaty a fuksie na stejnem balkone na Jihu a pres poledne tam nekdy mate bidu usedet a kdyz se dobre zalivaji tak problem to nemelo, alespon jsem si nevsimla, ze fuksie byly nejake divne, zalivam vzdy brzo rano a ne... celý příspěvek >
Co do truhlíku?, 29.1.2010
ja vim vy mi ted rekne ze jsem blba, ale zkuste si dat fuksie a mezi ně dat previsle muskaty nebo neco podobneho a mate bohaty truhlik... a nevisi vam to jen dolu... nebo udelejte druhou verzi jako ja v loni ale nemam fotky..jsem mela 4truhliky po... celý příspěvek >
Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010
tak zvonecek
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika