|
Příspěvky uživatele - 39.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Za kolik prodat slivovici, 2.2.2010 ja asi cenu nereknu, tak to asi nemam, co psat... ale pokud bych ja mela svou palenku, tak bych ji neprodavala, protoze bych se sni radeji pohlubila mezi prateli nebo s rodinou, kazdy oceni z vaseho ovoce... ale pokud chcete penize nebo potrebujete,... celý příspěvek > |  | Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 2.2.2010  zdravim, nez jsem dostala muj prostor na zazimovani mych rostlin a pestovani zeleniny... ale predtim jsem mela pouze severni stranu bydleni a tak jsem se stim take musela smirit... pestovala jsem take brzo leden a unor to bylo vzdy, protoze v breznu... celý příspěvek > |  |
|  | Zlte paradajky, 1.2.2010 tak dekuji za info a koukam nafotku, ze z tech tyci mam ja foliovnik, co vy mate k rajcatum.. |  | Smradlavá rostlina, 1.2.2010 zalezi jak ten roundup pouzivate,.. nejvice zranitelny byva plevel hned z jara kdyz prvni listky zacnou rasit, tak primo na ni nalijte... a kdyz to nezabere tak to postrikam a prikryju igelitovym sackem a zavaru a nejlepe kdyz je horko a slunce to... celý příspěvek > |  | Sloní noha, 1.2.2010 o to se bat nemusite, klidne si je muzete nechat i dva roky i vice, to je fakt male... me premrzly mrazem rostlinky dvoulete mam jich take v kvetinaci pohromade... ale rozsazovala jsem to uz kdyz vypadali tak jak na obrazku.
no jinac ja vyfotim ty... celý příspěvek > |  | Zlte paradajky, 1.2.2010  a vcera jsem jeste koupila seminka novinku pro mne... jsou zlute a jmenuje se to CITRINA-- no slovo polske, tak vypadaji jako citronky.,..tak letos to bude poprve... vlozim zde fotku |  | Zlte paradajky, 1.2.2010 Ja jich pestuji venku, ja nemam rada rajcata, ktera bych musela mit ve skleniku, protoze by mi zabirali misto pro jinou zeleninu... Ale tu hruskovou odrudu Perun pestuji vzdy venku a take si jednu nebo dve sazenice pestuji ve kvetinaci vetsim......... celý příspěvek > |  | Je letnička, co kvete v květnu?, 1.2.2010 ja jsem uz zasadila afrikany a take jsem slysela o tařičce... tak nevim zkuste. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 1.2.2010  no tak ja dneska rozesadila rajcatka a papriky a mam je ve velkem pokoji, ktery pres zimni obdobi neobyvame jeden radiator to tam nevytopi, ale ja ho pouzivam na moje zahradkareni, a zazimovani mych terasovych kvetin a predpestovavani..., tak dneska... celý příspěvek > |  | Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 1.2.2010 Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny nebo bylinek do kuchyně. Založím tuto diskuzi pro ty, které nebaví hledat na internetu nějaké cizí recepty, tak tady se muže každý napsat jak si co doma zpracovává, a je to od vás vyzkoušené a... celý příspěvek > |  |
|  | Poznáte rostlinku?, 1.2.2010 ja jsem to jen zkopirovala, to co jsem nasla... ale rostlinu jsem mela podobnou z temi listy,,,, tak netvrdim ze ten navod je psán dobře,... ja kdyz neco neumin selskym rozumem tak hledam na netu |  | Sieberz - katalog, 1.2.2010 Ano stim bych souhlasila... ale rekla bych podnikoveho hlediska... ze starkl vytvozil fiktivni konkurenci aby se kazdy juknul do katalogu SIEBERZ a rekl by si takove ceny, to starkl ma levnejsi a koupi si rostliny u starkla... protoze obrazky asi... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 31.1.2010 to si radeji poveste treba na stromy male zrcadilka a oni odrazi slunce..pomaha to na spacky na tresnich, tak proc ne kocky |  | Sloní noha, 31.1.2010 ja zeminu pouzivam popravde, kterou mam po ruce, kdyz si zrovna zpomenu, ze bych si neco zasadila ze semen... tak jednou jsem mela pokojovku zeminu podruhe na zeleninu a nekdy univerzal, jako alespon mi to nikdy neprislo jako ze by mi zemina... celý příspěvek > |  | Kdo zná tuhle kytičku?, 31.1.2010 je to zvonek, dneska jsem presne tu kytku koupila v kauflandu a ma na sobe napsano campa,,,,no tak nejak,, jinak ma drobne zvonecky, stejnou barvu a nadherne voni... nelituji, ze jsem si ji koupila.. |  |
 |
|
|
|