Příspěvky uživatele - 39.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ptačí zob, 6.2.2010
ja osobne bych ten ptaci zob spise stahla tema prutama smerem dolu aby a tvarovala bych ho jako bonsaj, nebo bych knim nasadila k tem holym stonkum novy ptaci zob a nechala rust ten stary do vysky a ten novy by maskoval ty ho hole, a kdyby vam uz... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.2.2010
a co se tyce hudby, tak to jen manzel tam kde bylo misto dal bednu... ale co kdyz to zabira - to jsem nezkousela... ale ve filmu kravy dojili na hudbu, tak ze by rajcatka rostly... haha
Jak se jmenuje tento tulipan, 6.2.2010
ja to predtim koupila pres inzerat jako prebytky ze zahradky smesku... a ono mi vylezlo standartni tulipany vsech barev a mezi nimi mi prave se objevili tyto, divila jsem se tvaru, ze list a stonek stejny a kvet jako růže. a jeste se mi libi takove... celý příspěvek >
Sloní noha, 6.2.2010 Obsahuje fotku
no jsou to dvoulete rostlinky... a ze se zamotaji koreny se nebojte... presazovala jsem uz takove jedny ale kdyz maji alespon trochu korene, tak se take ujmou a rostou dale... jak budu u kvetin s fotakem, tak je zkusim dneska vyfotit... mam jednu... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.2.2010
Děkuji za pochvalu, co se tyče hnojeni, tak kdyz vyseju seminka do kelimku nebo do tech s masa, co jsou vakuovky, tak pockam az vyrostou. Obvykle jsem je tam trochu nechala dele v tom malem prostoru a oni po presazeni kazde zvlast honem se pustili... celý příspěvek >
Jak se jmenuje tento tulipan, 6.2.2010 Obsahuje fotku
koupila jsem smes tulipanu a mela jsem takovy a vypadal spise jako růže. Nemate nekdo radu.. me se to libilo a chtela bych si jich koupit vice... dekuji-
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.2.2010 Obsahuje fotku
tak jsem tady, nesmejte se s fotek, ktere tu vlozim... ale rajcata nektere pestuji v trave a papriky na ukazku ktere si pak presazuji do vetsich kvetinacu a mam jich doma na podzim a tak jsem tu jen vlozila... jinak dneska budu poprve prihnojovat mym... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 4.2.2010
me to take pripada na fikus, a nejvice ten vrchol ta spicka... tak mi se opoustel vzdy novy list--- ale jinak nevim co to muze byt kdyz ne fikus
Sloní noha, 4.2.2010 Obsahuje fotku
omlouvam se ale nemela jsem cas odepsat, ale jinac ja mela take na parapete ty moje pri kliceni a take od nich foukalo... ale kdyz jich mate na podlaze a u radiatoru a maji sacek a vlhkost tak bych to neresila... pokud jsou seminka dobra tak i tam... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 4.2.2010 Obsahuje fotku
Tak to jsem rada. ze je tu další ochotník soutěžit. A jak jsem se koukala na rajčata v obchode, tak nejlevnější je asi odruda HANA a to koupíte všude. a zkuste i navrchnout nějakou papriku a rajce.. jinak tu vložím fotku prakticky ze zimní zahrady,... celý příspěvek >
Boubelka a zvonek celkem podoba, 2.2.2010
Má někdo zkušenost zda vypěstované ze semen kvetou prvním rokem nebo nasledujicim... já slyšela ze oboji kvete první rok od výsevu, ale jaka je skutečnost?
Boubelka a zvonek celkem podoba, 2.2.2010 Obsahuje fotku
kdo zná tyto dvě květiny, tak si řekne to je podoba až jsem se lek... znáte tu větu... také je ženich a nevěsta... a co se vám tedy libí vice z těch dvou jmenovaných? Tak jsem tu našla tyto fotky a mate někdo na zahradě oboji nebo jen jednu z nich?
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 2.2.2010 Obsahuje fotku
ja zase dneska take jukam po kvetinacich na pokojovky, chtelo by to keramicke, plastove stoji za dve veci... a seminka jsem prichystala, co v unoru a jeste mam hromadku, co mam zaset za zbytek sezony... a tady mam jeste seminka na ukazku kolik budu... celý příspěvek >
Co je to za květinu?, 2.2.2010
fikus elastika jsem mela doma velky, krasne cistil domov od prachu.. nejvice se na nej nanasel prach... ale me bylo receno, ze pry je rakovinotvorny... no tak jsem ho dala z domu... ale nevim zda na tom neco pravdy bylo..--
Mochyně peruánská, 2.2.2010
ja jsem ji zasela uz davno a klici opravdu pozde, protoze jsem to take nekde nasla napsano... ale ja vetsinou tuto rostlinu neznala, az me to naucili jist pribuzni od manzela a rostlinky jsem vzdy dostala od nich,,tak letos poprve ze seminek... jinak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika