|
Příspěvky uživatele - 39.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Angrešt bílý, zelený a červený, prosím doporučte, 10.2.2010 nesmejte se ale ja vam poradim... kdysik v sadu jsme meli černy angrest... byl vyborny a sladky.. jiny se mu nevyrovnal, ale zmizel sad i kere. Ale chtela jsem si ho objednat ale momentalne neni skladem..tak uvidim zda ho budou mit na prodej... nasla... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.2.2010 ptakum sypu seminka, ale abych pravdu rekla, to pecivo kradou mym pejskum.,. co si radi kousou..,tak jsem vyfotila zlodeje--,,, a co se tyce nejake ty plody svestek, tak to nechapu, co to je. a jestli neco takoveho po sezone zustalo, tak na to musim... celý příspěvek > |  |
|  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.2.2010  ahoj, sehnala jsem si novy fotak, ktery je lepsi nez ten muj byvaly a jsem pripravena na sezonu jak budu fotit po ruznu zahradu a jak kde co roste. a jeste jsem dneska zase nakrmila ptačky a udelala par snimku do alba. Na tech stromech to hezky... celý příspěvek > |  | Rajčata vzhůru nohama, 10.2.2010 no koukala jsem se na videa je jich tam vic.. no fakt zajimave.. no koreny maji volnost rust nahoru.. Ale nevim jak by se dival na mne manzel, kdybych povesila rajcata do zavesu misto treba muskatu.. leda jake vymysly moje s rostlinkami mi toleruje,... celý příspěvek > |  | Zlte paradajky, 10.2.2010 ja si jen pomyslela jestli to nema nahodou cherrola nebo jak se to pise... ale muze to byt i jine ze zahranici..ale vypadaji hezky.. |  | Zlte paradajky, 10.2.2010 No letos jsem se rozhodla obohatit odrudy rajcat nez ty co jsem pestovala doposud... a prave mi bylo receno, ze ty male rybizaky musim byt ve skleniku a venku jen na Morave..ze jinak pry malo plodi... Ze jsou nic moc... Ma nekdo zkusenost s... celý příspěvek > |  | Zlte paradajky, 10.2.2010 Mel nekdo male rajcatka ILDI nebo tak nejak.. udajne jsou do foliovniku. A doma by meli mit stejne zazemi jako ve skleniku,., nebo se pletu.. Kazdy me od tech rybizovych rajcatek odrazuje, tak pokud mate zkusenost, tak mi napiste-.dekuji- |  | Kokosová palma, 9.2.2010 Kokosova palma je opravdu chytak na lidi.. to je celkem narocna na nase podminky... i kdyz se mi trochu dele darilo udrzet nez obvykle ale stejne mi pošla... ja si ji vzdy preji misto kvetin do vazy nebo jinou rostlinu v kvetinaci.-... tak jsem mela... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 8.2.2010  vlozim tu foto meho sadbovace, podle odstinu vidite ktere rostinky musim zalit a ktere ne. a tak si hlidam tu vodu v tech krabicich, kazda rostlinka ma svoje dny na zalivku. jinak asi na konci tydne jim prisypu zeminy. |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.2.2010 to je uz vydlabane vodou, co tece destova voda z poli a pastvin, co je tam nad nama neboli za nasim pozemkem... jak jsem uz psala..to byl kus pozemku, ktery byvyla vlada tak trochu ponicila... no a obec si sni delala skladku a kdyz nam byly pozemky... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.2.2010  ja osobne granule nepouzivam, kdyz mam doma k dispozici kravsky orginal. ale pokud na granulich pisou kravsky tak zkuste....to se tyce houby pychavky, tak tak tech bych se bala, nevim proc ale nepritahuje me tento styl.. to si zajdu radeji do lesa... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 6.2.2010  tak ja vam tu vlozim take muj datlovnik.momentalne je na prezimovani a v lete zase pujde ven |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.2.2010  no ted jsem hledala mezi starsimi fotkama s kvetinama a zacla jsem se smat, protoze jsem narazila na fotku take u repraku, tak asi mate pravdu pane Mirku... asi podle foto poustim hudbu,, a vim , ze to asi na obrazku neni rajce a ani paprika,,haha |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.2.2010  Tak ja mam kazdou jinou zahradku,,, a tak strasidelne vypada s cesty jedna cast.. haha.. ale jinak je utulna. protoze terasa je shovana za tim růžovým křovím |  | Přesazování datlovníku, 6.2.2010  tady vam vlozim datlovnik ze seminek |  |
 |
|
|
|