Příspěvky uživatele - 39.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloní noha, 22.2.2010
ahojky..tak jak se citi vase seminka---?
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 22.2.2010
ja jsem vam dala fotky ze dvou sklinek ale jinak jsem se sklinek korenek davam nejcasteji cibule ono to vypada pekne, kdyz to ve vode vidite prorustat ty koreny... ale take jsem uvazovala stim zdobenim uz davno... ale co se tyce cibulky, tak si ji... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 22.2.2010 Obsahuje fotku
dneska jsem sla s dcerkou na vylet po okoli.a zjistila jsem hodne prijemnych i spatnych veci. ale spise tu krasnou... snezenky uz vylezli... a doma jsem dala cibuli z vody do zeme... kdyz mate zakorenenou cibulku ve sklince a ma delsi nove korinky,... celý příspěvek >
Okousané jabloně, 22.2.2010
No ja mam take ohlodane cele kminky skoro u vsech mladych stromku... Loni uz nektere poprve plodili... no ja mam zahradu trosku na samote a tak jsem na to prisla nedavno.. Manzelovi jsem rekla at koupi ten balzam, kterym natiram stromky po orezani...... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 22.2.2010 Obsahuje fotku
tak ja hlasim prvni objev...
Založení zeleninové zahrádky, 18.2.2010 Obsahuje fotku
knizku doporucuji, Mnozeni rostlin pro dum a zahradu. Je to idealni pro zacatecnika. nemusite nosit sebou velkou knihu s rozumen, ale tam je od vsecho trochu..od seminka az po dospele rostliny. Jinac ja jsem nebyla zacatecnik, ale abych vypadala ze... celý příspěvek >
Semena, 18.2.2010
no blahovicnik, neni ani seminkama ani rukama... on proste rad zachyne... proste ma takovou naladu... take rychle kliceni a po tydnu rostlinky neexistovali.. a zkousela jsem to vice krat, tak to je v necem jinem
Vysokokmeny, 16.2.2010
a mate na mysli vysokokmeny primo, nebo jen ovocne stromky s kterych vyrostou vysokmen..?
Sadba celeru, 15.2.2010
tak ted jsem z toho paf... kazdy rika neco jineho... jedni rikaj nesmi byt moc v teple jinak jde do kvetu a druzi zase ted ctu ze nesmi nasztydnout... tak by me fakt zajimalo kolik ma byt ta prumerna teplota... ja ho mam vzdy kolem 10 stupnu nad... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 15.2.2010 Obsahuje fotku
tak ja pripojim take fotku, ale ta je z lonska... prelom unor-brezen 2009... a ted tam na tom stejnem miste je asi 30cm snehu tak asi to jeste neleze... ale take se koukam z okna.
Rizkovani, 15.2.2010
ja jsem zkousela rizkovani jen na zkousku... protoze soused v cervnu musel osekat jehlicany a ja ty vetvicky naporcovala po jedne vetvicce, jako takove ocasky a namocila jsem je do geloveho stimulatoru a dala ven do zeme... no jestli neutecou pryc,... celý příspěvek >
Ostružiny u plotu, 12.2.2010
ja bych se take nebala.. ja mam ostruziny jako plevel... a to je male koreny... ja chci ostruzinovy plot zakladat..
Kultivátor místo rýče, 11.2.2010
Kultivator jsem si chtela koupit uz nekolik let, ze nemusim cekat na manzela az prijde z prace a tak ruzne, ale zjistila jsem ze manzel je lepsi nez kultivator, dokonale zryje pudu rycem..a kdyz jsem mela pujceny, tak to spise jen prokypri pudu a to... celý příspěvek >
Kdy zasadit smrk z kontejnerku po vánocích ven?, 11.2.2010 Obsahuje fotku
tak to ja vam neporadim, ale spise dam jen muj napad. ja jsem je otuzila chladnym pokoji a soupla jsem je v normalni dny ven ale ne mrazive a oni sami se prispusobili zmeny teploty. pred vanocemi jsem svuj presadila do kvetinace vetriho... a ted z... celý příspěvek >
Rajčata vzhůru nohama, 11.2.2010
no uvazovala jsem nad tim. ale nakonec, jsem uznala, ze to zkouset nebudu, kdyz uz mit rajcata v kvetinaci, tak alespon kveten nahoru.. A ne jak u Adamsove rodiny--- ta take kvetiny ustrihla dokonce vrch a jeste to do vazy prevratila hlavou dolu...... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika