|
Příspěvky uživatele - 228.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bylinková skalka, 23.3.2009 Dobry den vsetkym priatelom byliniek. Chcela by som si zalozit skalku na svahu mojej zahrady specialne len pre bylinky. Ma niekto skusenosti s takouto skalkou? Budem vdacna za kazdu radu. Dakujem. Monika |  | Cibule - pokroucená nať, 17.3.2009 Pani Lida, dakujem za Vasu radu.Ak dovolite, mam este jeden dotaz.Kedy doporucujete sadit sadzacku?Pekny den.Monika |  |
|  | Cibule - pokroucená nať, 4.3.2009 Da sa proti kvetilke cibulovej branit aj bez pouzitia chemickych prostriedkov? Monika |  | půda ve skleníku, 20.2.2009 Dobry den.p.Kateřino.Prepacte, asi Vam neporadim s vymenou pody v skleniku, pretoze je to momentalne aj moj problem. Ak dovolite, rada by som sa Vas spytala na Vase skusenosti s pestovanim zeleniny v skleniku. Daria sa Vam pestovat papriky a rajcata... celý příspěvek > |  | Výsev rajčat, 20.2.2009 Dobry den, pani. Daniela.Rada by som Vas poprosila o radu.Mate skusenosti s pestovanim paprik a rajcat v skleniku? Pestovali sme ich pred niekolkymi rokmi, no rajcatam sa v skleniku akosi nedarilo. Vyrastli krasne pevne mohutne rastliny, ale plody... celý příspěvek > |  | půda ve skleníku, 20.2.2009 Pan Vyslouzil, dakujem Vam za Vasu radu. Mozete mi este upresnit, aky typ kompostu by sa hodil najlepsie? Dakujem. Monika |  | půda ve skleníku, 18.2.2009 Dobry den. Rada by som sa zapojila do diskusie o pode v skleniku a zaroven poprosila o radu. Moj problem spociva v tom, ze nas sklenik sa nevyuzival cca 7 rokov a nevieme, co s podou. Ci vymenit alebo len dodat pode ziviny. Poradte prosim. Dakujem.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|