Příspěvky uživatele - 228.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bylinková skalka, 23.3.2009
Dobry den vsetkym priatelom byliniek. Chcela by som si zalozit skalku na svahu mojej zahrady specialne len pre bylinky. Ma niekto skusenosti s takouto skalkou? Budem vdacna za kazdu radu. Dakujem. Monika
Cibule - pokroucená nať, 17.3.2009
Pani Lida, dakujem za Vasu radu.Ak dovolite, mam este jeden dotaz.Kedy doporucujete sadit sadzacku?Pekny den.Monika
Cibule - pokroucená nať, 4.3.2009
Da sa proti kvetilke cibulovej branit aj bez pouzitia chemickych prostriedkov? Monika
půda ve skleníku, 20.2.2009
Dobry den.p.Kateřino.Prepacte, asi Vam neporadim s vymenou pody v skleniku, pretoze je to momentalne aj moj problem. Ak dovolite, rada by som sa Vas spytala na Vase skusenosti s pestovanim zeleniny v skleniku. Daria sa Vam pestovat papriky a rajcata... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 20.2.2009
Dobry den, pani. Daniela.Rada by som Vas poprosila o radu.Mate skusenosti s pestovanim paprik a rajcat v skleniku? Pestovali sme ich pred niekolkymi rokmi, no rajcatam sa v skleniku akosi nedarilo. Vyrastli krasne pevne mohutne rastliny, ale plody... celý příspěvek >
půda ve skleníku, 20.2.2009
Pan Vyslouzil, dakujem Vam za Vasu radu. Mozete mi este upresnit, aky typ kompostu by sa hodil najlepsie? Dakujem. Monika
půda ve skleníku, 18.2.2009
Dobry den. Rada by som sa zapojila do diskusie o pode v skleniku a zaroven poprosila o radu. Moj problem spociva v tom, ze nas sklenik sa nevyuzival cca 7 rokov a nevieme, co s podou. Ci vymenit alebo len dodat pode ziviny. Poradte prosim. Dakujem.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika