Příspěvky uživatele - 57.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se dřív dělala jezírka bez folie?, 4.5.2010
Již se to tady řešilo
Rašelina funguje, 26.4.2010
Tady je clanek o pouziti slamy v reakci na nejaky vedecky vyzkum. Shrnuti: 0,01kg na m2 vodní plochy Zabranuje rustu novych (nelikvuduje stare) (proto nasazeni hned z jara - duben) Delka uziti 4-6mesicu
Jaké ryby? pstruh x siven x jesen x okoun x jeseter, 22.4.2010
Nevim jestli pstruzi zerou i nejakou rostlinou potravu ale ja mam na stejne mnozstvi vody tak 2 delkove metry ryb (jeseni, perlini) nic neprikrmuju a rostou jako z vody :-)
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 20.4.2010 Obsahuje fotku
Jen pro predstavu - tady jde opravdu o trosku jiny rosah :-) - ty presuny zeminy jsou opravdu obrovske. Jen pri vzpomince na to mne boli zada :-D
Imprergnace dřevěného mola, 16.4.2010
K tomu oleji, mne nad vodu precniva sice jen tak 3m2 ale olejem sem to natrel (samozrejme jen z vrchu kam sem se dostal - delal sem to loni v zari, olej zaschne a podle mne se nijak vyrazne neluhuje. - kapicky vody se jeste ted na jare pekne drzi na... celý příspěvek >
Lavicka, mostik - nakup, dily, skusenosti, 16.4.2010
Impregnace se resila tady
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 12.4.2010
No ja to mam prave presne tak - dle jedne chytre knizky - vyspadovane na jednu stranu a u kraje udelany jarek do ktereho spoustim kalovku - ale... Je to docela opruz, na provaze tam spoustet cerpadlo, popotahovat s nim a projit cely ten jarek (mozna... celý příspěvek >
Přemnožení ryb v zahradním jezírku, 9.4.2010
No asi to jde, ale nekdo tam musi plnit funkci predatora - lovce komaru :-), nebo je zabijet nejakym pripravkem coz mne prijde zbytecne. Da se koupit spousta druhu rybek ktere ani nahodou neprerostou pres 10cm, slunka, slunecnice aj... Ja vcera do... celý příspěvek >
Průchodky do sudu, 8.4.2010
Pridavam video toho vortexu  - je to tedy "uzasne" natoceno ale co se da delat?   Netusite nekdo jaky vyznam ma rychlost toceni? - zvysila by se ucinnost kdybych zvysil rychlost otaceni (vodnim fenem).
Průchodky do sudu, 31.3.2010
Tak jsem to vcera zprovoznil, hodne mne prekvapila pomala rotace "odstredivky", samozrejme ta zavisi na prumeru nadrze a vykonu cerpadala. Zapojil sem to na oase optimax 10000 - myslim si ze mohl jet tak na 7000l. Prumer je metr. No chce to... celý příspěvek >
Žáby v jezírku, 30.3.2010
Nic proti, ale zaby ziji v kazde kaluzi :-) takze rekl bych normalka, spis se pripravte tak tipuju z mesic na poradny koncert:-D
Průchodky do sudu, 9.3.2010
No kdyby byla kovova tak bych strach nemel, ale tahle je z plastu a mam strach ze bud strhnu zavit nebo rovnou cela praskne :-), ale vyzkousim to. Dal se chci zeptat jak resite soupata - existuje na trhu nejake cenove prijatelne reseni?
Ékonomické čerpadlo, typy, názory, skúsenosti, 3.2.2010 Obsahuje fotku
obr
Ékonomické čerpadlo, typy, názory, skúsenosti, 3.2.2010
No v podstate mate pravdu :-) je to cerpadlo pro gravitacni zapojeni tzn. idealni by pro nej bylo honit vodu jen dokola bez jakehokoliv vyskoveho rozdilu - pokud tomu tak neni krivka vykonu strame klesa.
Automaticka regulace prutoku, 29.1.2010
Zni to zajimave a je to znacka tak do toho asi pujdu. Nez zase neco vyrabet s nejstym vysledkem. Jen je skoda ze to nejspis nema nejakou ochranu kdyz by se ty sita ucpaly a tim by se i omezil prutok. To budu muset vyřešit až u čerpadla plovakovym... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika