Příspěvky uživatele - 214.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
oleandr - může jít už ven?, 6.4.2008
Nerium oleander znesie -5 (až -7) stC bez problémov. Aspoň moje určite. Mám to overené. Bežne sa udáva zóna USDA 9, ale aj USDA 8b - teda až do -10stC.
Acer Davidii, 6.4.2008
Acer Davidii je korálovo červený v mladosti, postupne prevažuje zelená. Chce plné slnko, žiadne špeciálne požiadavky na pôdu - teda hocikam. V Číne dorastá 15m.  Aj do šírky 15m
Čím přihnojit habr, 6.4.2008
Tiež by som prvé roky nehnojil. Potom niektoré komplet hnojivo. Aby mal habr prekné letorosty, je nutné rezať ho v zime - bezmrazový deň, ale najneskôr do konca februára.  Dá sa rezať aj koncom leta. Habr je obecne dosť tolerantný k rezu -... celý příspěvek >
Může bříza pomoci odvlhčení domu?, 6.4.2008
Niekde som čítal o transpirácii brezy okolo 60L za deň. Čo nie je veľa. Tamaryška transpiruje okolo 1000L Viď staršie vlákno - https://www.zahrada.cz/forum/listnace/strom-narocny-na-vodu-28308/?retezec=tamarix
Rozpor - hořká pihovitost vs. Wuxal kalcium, 6.9.2007
Ako laik som stále verný profesionálom z Aglukonu. Prioritne a časovo exaktne som ošetroval James Grieve - náchylný na pihovatost.Zarazilo ma, že jablká sú nádherne vyfarbené a váhovo sa pohybujú nad 200g, pričom 260g jablko nie je výnimkou.... celý příspěvek >
Ovocne mušky, 5.9.2007
Feromónový lapač Catch (nálepky s beruškami alebo slnečnicami) funguje aj na octomilky. Catch je asi najgeniálnejší prostriedok proti muchám, dve balenia ročne na poschodový barák a "žijeme bez múch". Miernou nevýhodou je, že musíte zbierať muchy... celý příspěvek >
Neznámá hmota na mulč. kůře, 5.9.2007
Podľa popisu to pravdepodobne vypadá na slizovku.Nájdite si obrázky: slizovka, myxomycetes - hlenky,...Ak ju máte, mali by ste sa z toho tešiť. Je to veľmi zaujímavá huba, či čo to vlastne je.  Existujú dokonca asociácie zberateľov,... celý příspěvek >
čisla v zatvorkach?, 3.9.2007
To bude počet pixelov obrázku. Nič iné mi nenapadá.
jaky postrik na vlnovnika trnkoveho, 2.6.2007
Čo konkrétne rozumiete pod pojmom "vlnovník trnkový"?Podľa mňa nič take neexistuje.
zásilková zahradnictví, 9.5.2007
Konvičková v Tiché je docela mizerné zahradnictví. Katalog bombastický, rostliny prakticky žádné. Místní to znají. Mám to cca 2km, ale už tam radši ani nejdu. Když jsem něco chtěl, tak to bylo stále - už jsme to vyprodali nebo bude to později! Teď... celý příspěvek >
čím stříkat meruňky?, 8.4.2007
Baycor, Horizon, Ornament
Co je meloun?, 8.4.2007
Kedysi som po tom tiež "odborne" pátral (Botanický ústav Akadémie vied, Botanická záhrada, etc.) Uspokojivé vysvetlenie padlo až v botanickej záhrade. Delenie na zeleninu a ovocie je čisto kulinárska záležitosť a hladiska botaniky nemá... celý příspěvek >
Jak se starat o Hořcový stromek, 27.10.2006
Solanum rantonetii je mimoriadne citlivý na mráz. V zemi môže zostať len v stredomorí okolo Monaka. A v Paraguaji - odkiaľ pochádza. Neoplatí sa ani snaha o "celoročné" pestovanie v izbe. Strom je potom v nasledujúcom roku vyčerpaný a... celý příspěvek >
Metasekvoj čínská - je možné ji vypěstvat?, 4.5.2006
Mám metasekvoj dva roky na záhrade, plné slnko, priepustná půda, 350m n.m, občas výdatná zálievka - nárazovo. Ročný prírastok cca 80-100cm. Opakovane som sa pokúšal "řizkovať" - neúspešne.
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika