Příspěvky uživatele - 79.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rodivost hrusky, 28.1.2010
Aky rez na hrusku ktora ma asi 15 rokov a rodi len obcas a to len par plodov pritom rast a korunu ma peknu.Da sa rezom zvysit jej rodivost? Jedna sa o prestepenu staru odrodu hrusky ktora ma male aromaticke plody a u nas sa pouziva na palenie alebo... celý příspěvek >
Odroda jupiter, 28.1.2010
Ma niekto skusenosti s pestovanim tejto stolovej odrody.Spôsob vedenia, rez zimne mrazy, dozrievanie a odolnost voci hubovym chorobam.        dakujem
Odroda nero a moravsky muskat, 28.1.2010
Pri pestovani MM na RH vedeni a reze na jeden dlhy tazen a dvojockovu zalohu kolko treba podla vas ponechat maximalne ociek na tazni aby nedochadzalo k pretazovaniu kra urodou.
Odroda nero a moravsky muskat, 23.5.2009
Prosim o radu. Ma niekto skusenosti s pestavanim tychto odrod vinica chcel by som vediet ci je vhodne na pestovanie stredne vedenie  konkretne rynsko -hessenske. Zaroven by som chcel vediet ci treba odrodu nero chemicky osetrovat proti mucnatke... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika