Příspěvky uživatele - 232.217

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová sekačka za ca 15.000,-, 8.3.2010
Mrkněte se např. na Snapper 1900 HW - vynikající výkon, velké kola, příznivá cena, dobrá kvalita.
Jakou elektrickou pilu?, 17.2.2010
Dnes jsou elektrické pily Dolmar - Makita to nejlepší co se dá koupit. Otázka je komu se líbí která barva :-) 
Pílenie ladu motorovou pilou, 27.1.2010
Led jsem párkrát na rybníku řezal, mám na to nechanou starou pilu Partner a je to v pohodě - jenom pár rad: - Pilu rozhodně bez oleje a vyčištěnou at se nic nedostane do vody. - Chybějící mazání u krátkodobého řezu není takový problém - a... celý příspěvek >
Dekompresní ventil, 27.1.2010
Při sundávání fajky je nejlépe mírně zapáčit šrouvákem o kryt a není to žádný problém. Pokud se pak někomu utrhne pružina z fajky doporučuji při zpětné montáži propíchnou celý kabel a pružinku na druhém konci zahnout a zmáčnkout kleštičkama pak... celý příspěvek >
Dolmar 2140 A, 27.1.2010
2140 je jedna z nejprodávaněkších elektrických pil na trhu. I když jsem velký příznivec značky Narex tak v elektrických řetězových pilách se na řadu 21 od Dolmara nechytají. Srovnání s Dolmarem v tomto snese jedině Stihl, který je ale dost... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika