|
Příspěvky uživatele - 199.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Garden King - Tv products, 30.6.2010 Mám ho taky pár let, a začal se dusit. Byl to ucpaný výfuk. Je v něm schovaný lapač jisker, pod plastem není na první pohled vidět. Stačí to sítko vytrhnout, a zase jede.
Lubor |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 27.1.2010 Takže fukar funguje, jen bych se rád podělil o zkušenosti při jeho zprovoznění.
Dal jsem do něj svíčku brisk P17Y na místo torch L9T
Má někdo přehled jaký je převod teplotních čísel obou těchto značení? O té torch už tu někdo psal že je tak na... celý příspěvek > |  |
|  | Nikasil u dvoutaktu, 19.1.2010 Dík, takže ABG má ve válci něco jiného než nikasil. Asi je to vidět i v doporučeném mazání, ABG 1:25, a pravý nikasil 1:50, je to tak?
Víte někdo jak tedy je ošetřena stěna válce u levných motorů?
Lubor |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 19.1.2010 Pozor, ale já nepopisuji závadu.
Píšu že ruční pumpička saje jen sací trubičkou, což je v pořádku, jenom toto chování nedokážu vysvětlit na základě řezu karburátoru od walbra, ani podle toho co jsem viděl když jsem karburátor čistil. Prostě k tomu... celý příspěvek > |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 18.1.2010 Takže popis jsem nenašel žádný, jehla u mně se pohybuje v trubičce, ale nikdy se nepřiblíží jejímu spodnímu okraji. A jestli má plastová trubička sloužit jako emulsní trubice, měla by na spodu mít možnost přisávat vzduch, to ta moje nemá. Je v ní... celý příspěvek > |  | Seřízení karburátoru WYL (kopie), 14.1.2010 Dík za odpověď,
co se týče ABG tam asi kopie je. Proti servisnímu návodu drobné odchylky, třeba regulační šroubek jehly není pod krytkou, ale je zalitý nějakou ošklivou hmotou, ani acetonem nejde rozpustit, prostě regulovat se už nedá.
Lubor |  |
 |
|
|
|