Příspěvky uživatele - 204.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solo 656 - Hq 359 - Jonsered 2156, 27.1.2010
Vybral jsem si nakonec Husqvarnu 359 a max. zatím spokojen. Přijde mi tak akorát a hlavně všestraná jak na probírku, na těžbu i na palivo. Měl jsem v ruce všechny pily, ale mě osobně vyhovovala nejvíc tato. U jonsereda mi celkem vadilo, že ta přední... celý příspěvek >
Solo 656 - Hq 359 - Jonsered 2156, 18.1.2010
Uvažuji o koupi motorové pily z následujicích typů Solo 656, Hq 359 nebo Jonsered 2156.Pila se bude používat převážně na palivové dřívi smrku a buku žádne velké průměry max. 50 cm. Ročně asi nachystám kolem 40m dřeva. Taky vlastním les o rozloze 5... celý příspěvek >
Krystaly v benzínu, 19.11.2009
Ne do olejové nádrže benzín nedávam jen sem uvedl že když zaměním víčka.
Krystaly v benzínu, 18.11.2009
Zátkami to není dnes jsem byl v servisu a zátky nemají vůbec ale vůbec na to vliv!!!Je to o kvalitě bezínu!!!
Krystaly v benzínu, 17.11.2009
Nic to je vše jen toto:)
Kanystr používám ocelový plastový ne. Kanystr má obsah 10 litrů a do měsíce ho vypotřebuji. Cukr to určitě nebude. V kanystru se to netvoří jen nádržce od pily. Jak se mi to stane znovu dám tady fotky. Udělá to jen těsně pod víčkem nikde jinde.... celý příspěvek >
Benzín v nádrži mívám max. 3 dny víc ne. Olej Husqvarna používám. Zkusím chvíli tankovat u jiné benzínove stanice a jěště se dojdu informovat do servisu Husqvarna jestli tam nebudou něco vědět.
Jo používám olej husqvarna XP. Tankuji benzín u benziny jelikož je nelblíš. Nevím je to zajímave dělá mi to poslední 3 měsíce a pilu vlasním od roku 2003 a nic podobného se mi nestávalo.
Dobrý den. Vlastním Husqvarnu 372xp. Ř ežu celkem často a dnes když se přišel domů, že budu řezat tak když sem chtěl nalít benzín do pily tak po otevření víčka jsem viděl větší vrstvu bílych krytalů jakoby. Někdy se mi to občas stalo, ale je to čím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika