Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Číhání na jaro, 5.3.2011
a dnes poprve jsem videl konecne i vcely.-) BE
Amarylis, 5.3.2011
no samozrejme, rostlinam nevyhovuje jiz teplota na 0st, natozpak mraz! z cibule zbyde jen hromadka kase...
Pravokorenné sadenice, 5.3.2011
dekuji i za synonymum, internet tuto odrudu prakticky nezna :-(, u nas jsou mrazy obvykle do-17,18st tak snad to jeste na ni nebude moc
Pravokorenné sadenice, 4.3.2011
tak jsem obdrzel réví a udelam si rizky Festivalnyj, Aron, Ametyst a Pomeranč, chci se zeptat na odrudu Pomeranč-dočetl jsem se jen, že to je klas.Vitis vinifera, ale jinak nic vice..diky za info
Chci novou meruňku, 3.3.2011
oproti VLKPAVK je odruda odolnejsi ve vsech smerech, vzhledem k mistu kde bude, tak jsem musel volit pouze jeden stromek a tudiz samosprasnou odrudu...
Chci novou meruňku, 3.3.2011
tak konecne otevreli zahradnictvi a ja tam nacupitam v sobotu pro Kioto, muzete mi prosim nekdo rici vic o odrudach- SYLRED, BIG RED broskvone-Kaiser Alexander,-pry cervenolista, Symphonie Muzete mi prosim neco vice rici o vsech techto odrudach... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 3.3.2011 Obsahuje fotku
jaro jetu temer, dnesni foto... tulipany a narcisy s poupaty
Petržel, 2.3.2011
jinak natova petrzel jiz od 2.roku jiz neni tak kvalitni, od teto doby zacina a chce kvest, proto ubyva listu a rostlina roste do vysky, ponevadz chce vykvest, takze nejlepe ji pestovat jako 1-2letou, starsi rostliny jiz nejsou tak plne výtěžné
Pěstování rajčat ve foliovníku, 1.3.2011
urcite zalevat mene... pokud jde o venk.pestovani tak ja vloni zalil venkovni rostliny 2x az 3x za sezonu(tak jako i minule roky)..spis je mucim suchem a ony i chutove jsou lepsi
Ibišek ze semínka, 1.3.2011
mne teda vylezly asi za tri dny, ale znamemu dost stridave-pravdepodobne nizsi teplotou v pocatku, ale spis si myslime, ze nebylo kvalitni osivo... takze i to je mozne...
Bergeron je nejlepší, 1.3.2011
a v soucasne dobe nejpopularnejsi odrudu Kioto jste jiz take vyzkousel?
Prosím o posouzení hlíz mečíků, 1.3.2011
ano, ten Actel. je dobry pripravek..vse je uvedeno v navodu, obvykle to byva pul hodiny, lepsi ted dat dymovnici a pak az toto moreni..
Ibišek ze semínka, 1.3.2011
i ja se podelim.. nedavno jsem vysel take semena a z 50ti jich vzeslo asi 42(cca) teplotu mam podobnou-kolem 24st, jak uz zde bylo napsano, tak dulezite je u takto drahych semen(co si budeme rikat levna nejsou) po vysevu zalit Previcurem, jinak vysel... celý příspěvek >
Není pozdě na výsev paprik?, 1.3.2011
ja budu vysevat stovky semen a vubec nebude pozde, ba naopak mam vzdy lepsi sadbu nez ostatni co seli v unoru a hrozne se pak divi jak to, kdyz meli naskok..takze ja konkretne budu vysevat od 10.-14.3.
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 1.3.2011
no i v TV -porad mala farma-tak rikali, ze lze prodat urcite mnozství beh nejakeho ohlasovani apod., a chapu to-kam by vsichni prisli, kdyby se mel psat paragon na dve rajsky!
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika