|
Příspěvky uživatele - 123.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar 2140 A, 26.1.2010 Asi neslapnu vedle koupi teto pily - Dolmar 2140 A.
K baraku, zadne silenosti.. klasika rezani palivoveho drivy, zahrada, kutilstvi atd...
Nasel jsem cenu - 4100.- s DPH nejlevneji na netu
Jak je to se servisem, nejake problemy? |  | Motorova benzinova pila k baraku, 17.1.2010 no jestli myslite elektrickou, tak to jsem mel, kabel je dost velke omezeni a vykonove jsou hobby serie taky nic moc, jo a vnitrek je cely z tvrzeneho plastu.
Nechapu, proc tam davaji na ozubene kolo tvrzeny plast, ktery vydrzi prd. Pila by byla OK,... celý příspěvek > |  |
|  | Motorova benzinova pila k baraku, 17.1.2010 Dekuju vsem za reakce, asi mirne zvednu cenovou hladinu... a snad bude nejaky rok slouzit. |  | Motorova benzinova pila k baraku, 14.1.2010 Dobry den,
hledam radu ohledne motorovych benzinovych pil.
Hledam neco k baraku, porez dreva do krbu, prorez vetvi a hlavne jednorazove bourani strechy a krovu. Tramy jsou cca 40x40 max + zakryt strechy.
Cca 2 roky jsem pouzival elektrickou pilu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|