Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kordia je nepřekonaná, 10.6.2011
Měl jsem tuto odrůdu asi pět let. Rostla velmi bujně a již druhým rokem měla pár plodů. Pátým rokem už to byl strom jako "kráva", nádherně zakvetla ale plodů bylo opět jen pár, zda to bylo počasím nebo opylením (v době výsadby mé první... celý příspěvek >
Ekologická ochrana rajčat, 9.6.2011
A představte si že mají, a dokonce i ty stejné jako u nás, a i spoustu jiných, a v pěkných tabletkách které jen vyloupnete z platíčka jak žvýkačku a šup do konve...
Okurky ve skleníku, 9.6.2011
Linda F1 Mix je typický příklad hybridu kde jsou do balení přidána semena opylovače, je však určena na pěstování venku. Na to jsem loni ve foliáku "dojel" a narouboval zrovinka dvě rostliny opylovače (nepřečetl jsem si říkání na přebalu). Rostliny... celý příspěvek >
Ekologická ochrana rajčat, 9.6.2011
Nevím jakou funkci má mléko v tom postřiku, snad vytváří film který ulpí na povrchu listů, a o tom že jód je desinfekce není pochybu. Na tom videu byly uváděny ještě další tři varianty postřiků z toho dva za pomoci přípravků které vymysleli jiní... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 8.6.2011
Zolotaja Andromeda je determinantní odrůda která dosahuje výšky 50-100 cm, nevylamovat zálistky! Sl. Děvočka je taky keříčková odrůda.
Plašička na kočky, 8.6.2011
Pan Zdeněk jen nazval "věci pravými jmény". Pokud se chcete ohánět zákony tak začněte nejdříve u nezodpovědných "chovatelů" koček.
Plíseň u rajčat?, 7.6.2011
Tady to vypadá na plíseň, vloni jsem z foliáku rajče vyhodil ještě dříve než začalo rodit, vlhkost mu neprospívala.
Okurky ve skleníku, 6.6.2011
Co to máte za odrůdu? To vypadá na opylovače.
Plíseň u rajčat?, 5.6.2011
Já bych si dovolil říci že to plíseň není, zvláště pokud je to na spodních listech. Ty to odnesou při výsadbě nejvíce, někdy je odstřihnu někdy nechám ale většinou to nemá na nic vliv.
Papriky ze semínka, co s nimi?, 5.6.2011
Tak jich nasaďte třeba pět a sázejte na kvalitu a ne na kvantitu. Co myslíte že vám naroste v půllitrovém květináči, zvláště když máte silnostěné odrůdy, rostlina moc plodů neudrží ani v desetilitrovém květináči.
Melounoviště 2011, 5.6.2011 Obsahuje fotku
Melouny ve skleníku i foliáku jedou velmi dobře, pokud je teplo v noci tak je to hned poznat i na rostlinách venku.
Zálivka rajčat a paprik, 5.6.2011
Pokud bych měl jedno rajče tak asi ano, jenže já jich mám v květináčích čtrnáct a místo velmi omezené. Mám sice 30 m2 nevyužité terasy, na kterou je přístup z patra přes byt, ale vynosit tam po schodech v kýblech tolik zeminy... ne děkuji, nemluvě o... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 5.6.2011
Jen včera přišly dvě bouřky, jeden liják kolem čtvrté odpoledne a za tři hodiny další. Teď je nádherně, 20°C a já půjdu na zahradu zopakovat postřiky aby mi je zase odpoledne liják umyl, když chci vyvázat a vylámat rajčata tak chodím v blatě, ve... celý příspěvek >
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 5.6.2011
Já je mám asi 15 metrů a doufám že to bude stačit.
Zálivka rajčat a paprik, 5.6.2011
To už by musel být asi lavor.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika