|
Příspěvky uživatele - 82.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Semena ze zahraničí, 24.1.2010 Mirku-vy pěstujete jahody ze semínek? Kdy začnou plodit? asi až další rok, že?Letos se to na stojanech s osivem jahod jen hemží, ale nějak se mi tomu nechce věřit. |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 24.1.2010 oni to osivo mají často v e-shopech, ale ta stovka za poštovné se mi tedy nechce dávat.Já to určitě seženu Semínka z německa mě vyšla skoro na 400kč
Budete někdo sázet v dohledné době hrách?
Mirku-až tady náhodou nakouknete, koukala jsem na ostatní... celý příspěvek > |  |
|  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 23.1.2010 No tak na mochyni jsem nenarzila ani v Praze ani na vesniciale spíš je to tím, že t o teprv začínjaí do obchodů navážet. štěteček snad nebude třeba, jelikož to vše roste pomaleji než začnou delší dny, když budou teplé březnové a dubnové dny tak to... celý příspěvek > |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 22.1.2010 Já měla Vilmu 2x za sebou v domění, že je to ta správná odrůda z předešlé sezony -měla jsem tehdy 2odrůdy cherry rajčátek, ale spletla jsem se, přijde mi citlivá na sucho, na déšť, plody týden co týden menší, Třeba Vy s ní budet spokojená.Semínka... celý příspěvek > |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 22.1.2010 Tak ať je ůroda bokatá já používám lahve od minerálek které odříznu, je to hezky hluboký. Dáváte nějaká rajčata do skelníku a když tak cca kdy?Tak ať už nám ta zima rychle uteče. |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 22.1.2010 Zanpets.to ale budete ještě jednou ty sazenice přesazovat? mají dost malé nádobky.H.R |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 22.1.2010 Zamptnes-jste s odrůdou Vilma spokojená?
já zasela černá, oranž koktejlová rajčata, zelená a černá masitá, bazalku a okurku Marta..další asi až za týden, mám strach zda to není moc brzy. Nemůžu sehnat Mochyni a rajče Bejbino.jen co sleze sníh,... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 17.1.2010 Tak jsem celá napnutá-natěšená. semínka z Německa jsou od pátku na cestě do ČR. v e-shopu to poslali velice rychle od objednání do 3 dnů. Paní je velice ochotná-komunikace bezvadná. Pokud chcete na paní kontak můžu přeposlat. Už jen koupit perlit a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|