Příspěvky uživatele - 82.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Semena ze zahraničí, 24.1.2010
Mirku-vy pěstujete jahody ze semínek? Kdy začnou plodit? asi až další rok, že?Letos se to na stojanech s osivem jahod jen hemží, ale nějak se mi tomu nechce věřit.
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 24.1.2010
oni to osivo mají často v e-shopech, ale ta stovka za poštovné se mi tedy nechce dávat.Já to určitě seženu Semínka z německa mě vyšla skoro na 400kč Budete někdo sázet v dohledné době hrách? Mirku-až tady náhodou nakouknete, koukala jsem na ostatní... celý příspěvek >
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 23.1.2010
No tak na mochyni jsem nenarzila ani v Praze ani na vesniciale spíš je to tím, že t o teprv začínjaí do obchodů navážet. štěteček snad nebude třeba, jelikož to vše roste pomaleji než začnou delší dny, když budou teplé březnové a dubnové dny tak to... celý příspěvek >
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 22.1.2010
Já měla Vilmu 2x za sebou v domění, že je to ta správná odrůda z předešlé sezony -měla jsem tehdy 2odrůdy cherry rajčátek, ale spletla jsem se, přijde mi citlivá na sucho, na déšť, plody týden co týden menší, Třeba Vy s ní budet spokojená.Semínka... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 22.1.2010
Tak ať je ůroda bokatá já používám lahve od minerálek které odříznu, je to hezky hluboký.  Dáváte nějaká rajčata do skelníku a když tak cca kdy?Tak ať už nám ta zima rychle uteče.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 22.1.2010
Zanpets.to ale budete ještě jednou ty sazenice přesazovat? mají dost malé nádobky.H.R
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 22.1.2010
Zamptnes-jste s odrůdou Vilma spokojená? já zasela černá, oranž koktejlová rajčata, zelená a černá masitá, bazalku a okurku Marta..další asi až za týden, mám strach zda to není moc brzy. Nemůžu sehnat Mochyni a rajče Bejbino.jen co sleze sníh,... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 17.1.2010
Tak jsem celá napnutá-natěšená. semínka z Německa jsou od pátku na cestě do ČR. v e-shopu to poslali velice rychle od objednání do 3 dnů. Paní je velice ochotná-komunikace bezvadná. Pokud chcete na paní kontak můžu přeposlat. Už jen koupit perlit a... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika