Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac 947, 19.9.2009
teď jsem vás nepochopil myslíte jako že ps-500 je hoprší než třeba om 947
Podle mně šla strašně ztuha lišta až to chudák Oleo Mac nerozdýchal a kousl se taky, ale do té doby řezal fakt špica inu nevím nechci škodit ani oleo macu.
švagr jsi právě po zadření pily OM-947 koupil MS-390 i když je to brutální výkon na farm pilu nejsou s ní žádné problémy, ale co jsem teda viděl u té 947 se mi nezdá jako špatná pila jela celkem OK jedině snad že by přestala mazat a proto se kousla.
Momentálně nevím co jsi mám o OM-947 myslet protože se mi zdá že řezala lépe než moje ps-500 ale neberte to jako důkaz místo slibů, ta ps-500 řeže dobře ale mám ji teprve chvíli, sám se těším na itest.cz to se teprve dozvíme věci 
nevím jaký tam měl švagr řetěz ale zdálo se mi že mu to řezalo rychleji jak mě, je fakt že po zadření pily nešlo s rolnou na liště skoro otočit.
Tady to bylo vše v pořádku lišta byla na pile už delší dobu možná ten ořech je prevít, ale rolnička na konci lišty šla strašně ztuha.
Pánové dnes jsem se svojí dolmarkou ps-500 dostal do rukou kmen asi 50cm ořech na kterým si zadřel švagr oleo mac 947 hrozně mě zajímalo jak si stím ta 500 poradí, musím říct že řezala ale asi bych řekl že ta oleo -mac aspoň co si tak vzpomínám byla... celý příspěvek >
Švagr má taky ms-390 farm pila a výkon jako prase, zajímavý že s tím nejsou problémy, když každý na toto uložení kliky nadává jako na hobby plast, asi to má stihl fakt zmáknutý.Dnes už kvůli hmotnosti na tohle uložení kliky přechází dost výrobců.
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 17.9.2009
OK. Jste jeden z mála který si dokáže připustit že by mohl udělat chybu, ale nikdo není neomylný i mistr tesař se utne.Přeji vám ale vlastně všem ať chyby neďěláme stojí nás to zbytečné finance, nebo v horším případě i zdraví.
40 let stará nafta, 17.9.2009
Nevím jaké chemické procesy se vyvíjejí v dnešní naftě ale rozhodně by nevydržela jako ta (prošlá), ale mám pár přátel co jezdí na fritovací olej a myslím si že ten má hodně málo společného s naftou, a jezdí to, to je zajimavý a je to zadara max... celý příspěvek >
Máte pravdu asi je to i o tom vysvětlení ale když si chatař míchá benzín 1x za rok, snadno zapomene a nadělá spoustu blbostí.Ale mě se ta odměrka taky líbí akorád člověk musí chvíli přemýšlet aby neudělal taky nějakou blbost
Tato odměrka je jak píše předchozí příspěvek pro někoho těžší na pochopení i já jsem podle foto chvíli přemýšlel ale někomu to může dělat problém a namíchá si to co by sám nechtěl, je tam těch čísel moc a někdo s toho může mít chaos, ale kdo to... celý příspěvek >
Motorová pila do 6000, 17.9.2009
Není pila jako pila, dolmarka ps-45 ta šla do dřeva sama, má menší řeznou soupravu což je asi u slabších pil samozřejmé a byl jsem s ní spokojený.Dnes jsem si řízl na dvoře pár polínek z nynější ps-500 a nemá to chybu ta pila je čím dál lepší -asi se... celý příspěvek >
Na malé množství používám taky injekční stříkačku, mám i skleňěný odměrný válec 1dcl s ryskama.Ale u této nádobky se mi líbí že nemusím nic vyplachovat jen nalít-dolít olej zatřepat a hotovo. 
Já jsem ji zatím k žádnému zboží nedostal neříkám že je ůžasná, ale praktická, asi kupuju špatné strojky, nebo to dávají jen amatérům u kterých je větší předpoklad že si špatně namíchají směs.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika