Příspěvky uživatele - 118.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 13.11.2009
Myslím si že to s těma pilama nebude zase až tak zlý jen je potřeba na určitý průměr si vzít určitý obsah pokud možno s rezervou.Hlavně mazat chladit a netlačit.
Skladovanie krovinorezu, 6.11.2009
ochranný kryt je prostě ochranný kryt slouží především na ochranu při sečení a je celkem jedno jestli sečete nožem a nebo strunou vždy vám může odlétnout kamínek atd a způsobit malér na zdraví a nebo majetku je čistě na každém majiteli jestli ho tam... celý příspěvek >
Skladovanie krovinorezu, 4.11.2009
Já ho mám pověšený v rohu garáže nastojato aby nezabíral místo a žádný problém.
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 4.11.2009
Já si myslím taky že je to solidní značka kdoví jesti by vám olej netekl za krk víc i při jinší značce.To už je asi riziko povolání a sem tam z nějakou kapkou budete muset počítat.
Jestli teda používáte tuto pilu tak se tím asi živíte, možná by stálo za zvážení koupě lepší pily než mít(montérky) stále od oleje.Ale to je čistě vaše věc já jsem asi z jinší planety jak říkáte.
To jsem rád že to nemá ulomený a zase vrčí a maže jak má, příště nerozdělávat co funguje na to se nemá sahat.
Teď už je to vcelku jedno aspoň jsme si potrápili mozkové závity, prý to neškodí a jsme všichni o něco chytřejší.Ta pružina by měla být ale z jedné strany zahnutá aby zabírala do té dírky nemá to Tom ulomený?
Hlavní věc je že jsme řešili otázku odpojení mazání na volnoběh i když ho tato pila nemá, byla to špatně položená otázka už ze začátku.
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009
a jsme tam kde jsme byli
takže jakou tendenci má pružina?roztahovat nebo stahovat k hřídeli
skoro jste mě zviklal ale když přibrzdíte šnek jakože zvýšeným odporem oleje tak vlastně tlačíte žlábkem na pružinu ale roztahujete ji podívejte se jak je navinutá.Tím že se roztáhne tak je schopna přenést větší tlak oleje
napadla mě ještě možnost i když to nevidím že by mohl žlábek sloužit jako vačka a tím pádem když tvrdíte že to má opačné otáčky tak by přerušovaně poháněl čerpadlo co otáčka to sepnutí hřídele a tím posun olejového čerpadla ale těžko tady něco... celý příspěvek >
zkuste si šnek podržet pevně vruce dejte do něho pružinu do žlábku a zkuste s ní zatočit ve směru hod ručiček tak že zatlačíte na opačný konec pružiny a sledujte jakou bude mí snahu pružina něco dělat jestli roztahovat nebo stahovat
Přesně takhle to roztáčím i já a pružina se roztahuje
Je to vlastně uplně jednoduchý princip ale když vám někdo stále tvrdí opačné otáčky a má to rozdělané tak se mu snažíte věřit a přemýšlíte o jiných možnostech
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika