Příspěvky uživatele - 58.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Tecumseh v AGS, 27.4.2010
Seco AGS motory Tecumseh snad vůbec nepoužívalo. Tyto motory jsou již minulostí, s výrobou se skončilo již v roce 2006. Model 102-20 používá dvouválcový motor Briggs and Stratton Vanguard s maximálním výkonem 20 HP. Pro informaci, tyto motory se... celý příspěvek >
Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 23.4.2010
Nesmysl, co tu někteří píší- CasteGarden nemá s MTD nic společnýho. Castel je vlastně totožný se Stigou, Solem, Dolmarem, Alpinou a částečně i Hondou, která využívá řadu jejich konstrukčních prvků. Vyrábí se to v GGp v Itálii.
Vari Jikov 1435 a jazda do kopca, 21.4.2010
To je dost divný, protože Jikov 1453 by neměl mít problémy na jedničku do kopce utáhnout i plně naložený vozík. Tento subjektivně slabší motor zvládne orbu i tahání vozíku bez problému. Napadá mě jen jedna věc, to je zamaštěná spojka.
Castor CP 422S By Zenoah či Dolmar ps 420, 13.4.2010
Dolmar PS 500, tu mohu doporučit já. Řeže se s ní skvěle, je to sice jen farmářka, ale myslím že tvrdší zacházení ji nijak nevadí vzhledem ke konstrukci převzaté z profi řady.
Motor Honda - teče benzín z karburátoru, 9.4.2010
Sekačkové motory GCV od Hondy je snad to úplně nejlepší co může na sekačce být. Pravděpodobně se jedná o chybu - prostě jste asi narazil na zmetek.
Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 9.4.2010
Nejkvalitnější konstrukci má podle mě Starjet, ale ani se Stigou neuděláte chybu. Značce MTD bych se velkým obloukem vyhnul, protože do strojů montují až 75% součástek, vyrobených v číně.
Vector VLV 55 díly?, 7.4.2010
Zkuste se obrátit na Bonas Milevsko. Ale i tak budou zřejmě problémy, výroba motorů Tecumseh byla už v roce 2007 definitivně ukončena a náhradní díly budou tak púroblémwem.
Vari rozdiel, 5.4.2010
Motor JIKOV o obsahu 133 ccm (provedení 1453 a 1454 DV) plně dostačuje na veškeré práce, z toho obsahu dává poměrně slušný výkon 5 HP. Jeho silnější varianta s obsahem 153 ccm (1447 DV)  je vybavená dekompresorem ve standardu a podává vyšší... celý příspěvek >
Sekačka Honda, 1.4.2010
Honda nenabízí úplně nejlepší poměr cena/výkon. Jejich sekačky Izy jsou dnes již hluboko za očekáváním. Nejsou nejhorší, ale například chybí centrální nastavení sekací výšky nebo mulčování v základu.
Problém s motorem Jikov 1453 Iskra, 31.3.2010
No já myslím že motor by to měl zvládnout.Po předchozím majiteli jsem najel na Mogul TS, dříve byl používaný M2T a motor jede bez problémů. Letos tedy pořizuju nový motor 1447 DV s větším výkonem, jsem na něj zvědav, ajkse osvědčí.
Husqvarna, 18.3.2010
Nestojí - používají řadu nekvalitních dílů z Číny. Největší sázkou na jistotu jsou dnes populární Starjety, Karsity neo něco od GGP. Ani wisconsin by nemusel být špatný.
Sekačka Jonsered nebo YardMan - nebo jiná?, 3.3.2010
Stiga Turbo 47S - na tuhle plochu stačí a nastartování zvládne i dítě díky motoru Honda
Olej do motoru B S, 3.3.2010
Automobilový olej do sekačkového motoru nikdy!!! Uvědomte si že sekačkový motor pracouje s vyššími teplotami, odvozenými od chlazení vzduchem. Může se s tát, že se potrhá olejový film na válci a nakonec vám motor podá ojnici přes blok.
Sekačka bubnová BDR-620 Lucina 65 vs. Panter FD-2, 25.2.2010
Z tohoto výběru vychází mnohem lépe Panter FD2. Lucina 65 je totiž vybavena hobby motorem Honda GCV 190E a jedná se o jednoúčelový stroj. Panter má motor Briggs 850 I/C s litinovou vložkou válce, olejovým čerpadlem a filtrem, kuličkovým ložiskem na... celý příspěvek >
Sekačka Stiga záběr 51cm, 24.2.2010
Ono je prakticky jedno co vezmete, jestli Stigu Turbo nebo Castelgarden. Obě vyrábí jedna továrna, nicméně pro Stigu hovoří výrazně nižší cena, pozinkovaný skelet. S náhradními díly problém není, na tomto podvozku jezdí další desítky modelů sekaček... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika